Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. (/Temat-Dziewczyna-mnie-rzucila-bo-jestem-biedny-teraz-zarobie-miliony-123824) |
RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 12-03-2016 11:44 Ciężko mi powiedzieć, ale jest to możliwe, wybierz tylko odpowiednią osobę, z grupą odbiorców która Cię interesuje, napisz dobrego "SWIPE" - Twój list, który będzie wysyłany do jego grona. Jeżeli będzie lipa można odwołać się w systemie o "pusty" ruch i żądać zwrotu środków - ale nie wiem jak ta opcja działa, nie korzystałem z niej RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 15-03-2016 18:56 Podsumowanie dzień 124. https://www.mypayingads.com/ref/9675 Zainwestowane: +0$ (ogółem 0 $) Zarobione: +0 $ (ogółem 0 $) Wypłacone: +0 $ (ogółem 0 $) Program rusza na nowo, osoby dostaną zwroty w postaci paczek lub re-purchase balance, osoby od paypala muszą czekać do 5 lipca. Oczywiście daje refback Mój panel na dzień dzisiejszy: RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 16-03-2016 23:56 Podsumowanie dzień 125. https://www.mypayingads.com/ref/9675 Zainwestowane: +0$ (ogółem 0 $) Zarobione: +0 $ (ogółem 0 $) Wypłacone: +0 $ (ogółem 0 $) Program rusza na nowo, osoby dostaną zwroty w postaci paczek lub re-purchase balance, osoby od paypala muszą czekać do 5 lipca. Oczywiście daje refback Mój panel na dzień dzisiejszy: RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 17-03-2016 11:41 Wczorajsze naliczenia w Traffichubb, 17 dni od startu i wciąż super naliczenia 1$ - 4,80% 2$ - 4,80% 5$ - 4,55% RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - Kerak22 - 17-03-2016 18:03 Traffichubb bardzo fajnie sie trzyma i rozwija Tylko po co z niego teraz kase wypłacasz? nie lepiej dawać 100% do ponownej inwestycji? RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - Qazqazxsw00 - 17-03-2016 18:15 Gratulacje i powodzenia RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - Obamakiller - 17-03-2016 18:44 O i nawet w lola ktoś gra jak chcesz można coś zagrać ja aktualnie w goldzie :x (n:Raanze) RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 18-03-2016 12:33 Kerak22 żeby były dowody wypłaty Można zagrać, ale jak widzisz ja już słabo gram bo nawet nie ma kiedy, jutro kobieta wraca i skończy się sielanka hahah RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 19-03-2016 07:56 Traffichubb bardzo ładnie się rozwija, wczoraj przekroczyliśmy 6 tyś użytkowników dziś już jest prawie 6300. Jak ta tendencja się utrzyma to będzie można bardzo fajnie dorobić na tym programie, jeżeli admin nie postanowi inaczej RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - Mounthains - 19-03-2016 10:29 (19-03-2016 07:56)kernst napisał(a): Traffichubb bardzo ładnie się rozwija, wczoraj przekroczyliśmy 6 tyś użytkowników dziś już jest prawie 6300. Jak ta tendencja się utrzyma to będzie można bardzo fajnie dorobić na tym programie, jeżeli admin nie postanowi inaczej Jaki masz plan? 2 miesiące zbierania i wypłacać codziennie? |