![]() |
Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] (/Temat-Jak-zarobilem-pierwsze-3-tysiace-na-sub-premium-sms-Aktualizacja-domena-hosting-120374) |
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - count765 - 05-09-2015 16:12 Wymieniłem dzisiaj niszę na swoją tym sposobem promocji. Co prawda szybko dostałem bana, ale przy 93 UU wpadły 2 leady za 10 zł, więc ogólnie bardzo pozytywnie ![]() Zarabiam trochę na subach, ale szczerze mówiąc nigdy do tej pory nie udało mi się pozyskać ani jednego leada za 10 zł. ![]() RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Garett - 05-09-2015 16:25 na grupach spamujecie ? ![]() Odp: RE: Jak zarob - jupp82 - 05-09-2015 17:48 (05-09-2015 16:25)Garett napisał(a): na grupach spamujecie ? Nie... Wychodze przed dom i glosze wiesc po Nie oswieconych... ![]() Tapnięte.... RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Raster96 - 05-09-2015 18:16 Wszedłem na kilka typowo gimbusiarskich grup, a tam co 5 post, to o tym instruktorze. ![]() ![]() RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - count765 - 05-09-2015 18:40 Ta, instruktor jest już praktycznie wypalony, nie ma nawet co spamować ![]() Ale wymyślenie niszy tego typu, czyli "newsa" to minimum roboty, bo tak naprawdę wszystko można wymyślić, to nieskończona kopalnia pieniędzy. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Havard - 05-09-2015 19:39 Mam dziwny problem, mianowicie na polskim IP na mojej stronie nie wyświetla się video locker a gdy tylko wejdę na stronę z IP np niemieckiego to ładuje się normalnie. Ktoś miał podobny problem i poradził sobie z nim ? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - wicekq - 05-09-2015 20:26 Z jaką stawką polecacie reklamować ? Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Thinro - 05-09-2015 21:10 Mam pytanie czy ktoś podpinał jakąś domenę z freenom do darmowego hostingu? Chciałem poćwiczyć na darmowym i sprawdzić jak to działa, ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem. Hosting jest na prv.pl Na freenom to wygląda tak ![]() Jak się wejdzie na moją stronę to jest taki komunikat ![]() A na prv.pl mam tak ![]() Już od 2 dni jest napisane, że muszę skierować domenę do nich i nic się nie dzieje, chyba za długo to trwa. Dnsy podałem dobrze, no i na stronie jest napisane że domena została już zaparkowana na prv.pl, więc chyba dobrze. Ogólnie nie znam się na hostingach, domenach itd. więc bardzo proszę Was o pomoc, nie wiem jak mam podpiąć tą domenę. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - wicekq - 05-09-2015 21:24 Ja podczas rejestracji domeny mam taką rzecz http://zapodaj.net/6139297005dde.png.html RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 05-09-2015 21:44 (05-09-2015 21:10)Thinro napisał(a): Mam pytanie czy ktoś podpinał jakąś domenę z freenom do darmowego hostingu? Chciałem poćwiczyć na darmowym i sprawdzić jak to działa, ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem. Hosting jest na prv.plNie za bardzo wiem o co może chodzić gdyż nie korzystałem z darmowych hostingów ale najprawdopodobniej musisz poczekać aż serwery się zaktualizują pewnie do 24h. (05-09-2015 21:24)wicekq napisał(a): Ja podczas rejestracji domeny mam taką rzeczMusisz się zarejestrować i potwierdzić maila. |