![]() |
Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki (/Temat-Dziennik-telemarketera-wyzwolenie-z-lancuchow-sluchawki-117698) |
RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 31-03-2016 17:02 To nie była trudna decyzja, bo generalnie czuję się jakbym odgrzewał wczorajszy kotlet dalej męcząc ten dziennik ![]() Taka ostatnia fotka, na pożegnanie, jak jeszcze kiedyś mnie natknie, lub zacznę znowu randkować, to na nie omieszkam czegoś naskrobać ![]() ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Zawadson - 31-03-2016 18:38 (31-03-2016 17:02)Darqus napisał(a): To już nie jest to samo, co stawianie pierwszych kroczków i codzienne opowieści o randkach, także zdecydowałem przestać prowadzić ten dziennik ^^ No zdecydowanie bardziej mnie interesowały podboje kobiecych serc niż zarobki, no ale co zrobisz? Adminom przeszkadzało to, że ktoś ma ciekawe życie. RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Bordo - 31-03-2016 20:00 Mozesz randkowy dziennik prowadzic w dziale off-topic ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 31-03-2016 22:02 Ja już nie randkuję, od października jestem w stałym, szczęśliwym związku, także każdemu polecam taką seks eskapadę. Wybierając świadomie, można wybrać naprawdę fajną dziewczynę ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 15-04-2016 11:13 Dobra, ostatni raz ![]() ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Zawadson - 15-04-2016 21:46 (15-04-2016 11:13)Darqus napisał(a): Dobra, ostatni raz Yhy, na pewno! ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 20-04-2016 17:29 Prawie 800$ w 5 dni z samych prowizji ![]() A jeszcze 300$ z moich własnych naliczeń ^^ Nie mogę przestać ![]() ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - war43 - 20-04-2016 20:42 Założyłem na forum temat o tym programie, raz obróciłem pieniędzmi i wypłaciłem, całkowicie rezygnując z tej formy zarobku, po czym całkiem przestałem odwiedzać tę stronę... I ta cicha nadzieja, że zarejestrowałeś się pode mną ![]() |