Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek (/Temat-Dziennik-Triblera-Snapchat-jako-idealny-zarobek-116911) |
Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Mikey - 25-07-2015 23:45 Tribi aktualizacja miała byc 20, czekamyyyyy! Napisane z TapTalka za pomocą iPhone. RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 26-07-2015 00:01 @[Mikey] Już piszę Witam po długiej przerwie Oczywiście już wyjaśniam co z dziennikiem! Od jakiegoś tygodnia nie mam weny do zarobku, po prostu odechciewa mi się. Na Snapchacie sypią się małe kwoty. Wpadnie tam jakieś 20-30 zł Oczywiście zdjęcia wstawiam już tylko jak mi się przypomni... Wcześniej miałem zawsze ustawione budziki które przypominały mi żebym wstawił zdjęcie Jako iż chciałbym się podszkolić w HTML, tworzeniu stron itp. Założyłem swoją stronkę gdzie już od dawna zarabiałem na PPI lecz z mały skutkiem Właśnie przypomniałem Sb o mojej starej domenie którą szybko da się wypromować i zobaczymy co z tego wyjdzie. PPI są to dla mnie narazie groszowe sprawy. Próbuję sił w Aplikacjach Android Na razie tworzę takie aplikacje jak: Laser, stłuczony ekran, tłumacz zwierząt To ludzie ściągają, są ciekawi a najbardziej Ci najmłodsi. Będę chciał podpiąć reklamy z AdMoba i zobaczyć zarobki. Może niedługo powstanie następny dziennik z PPI + Aplikacje Zobaczymy co czas pokaże Na razie jestem bardzo leniwy... Pomagam w domu i UWAGA! Podjąłem się pracy w MC'Donalds Przyjmują od 16 lat na Wakacje. Czemu nie? Także naprawdę jestem pozbawiony czasu na prowadzenie jakiegokolwiek dziennika na ten moment. Po wakacjach lub pod ich koniec zakładam dziennik PPI + Aplikacje Żegnam się z wami i Dobranoc Pozdrawiam Tribler RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Lejston - 26-07-2015 00:56 Wiedział, że nisza sie wypala, sprzedał i kończy z tym. Wg. Mnie nie fer bardzo RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Mikey - 26-07-2015 01:25 Jego sprawa. Kto chciał to kupił, kto był mądry wiedział na co się rzuca. Szkoda, że koniec dziennika, bo ciekawiły mnie zarobki ze Snapa jego sposobem. Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - yazir - 26-07-2015 11:14 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - daniel42na - 01-11-2015 00:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |