[DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. (/Temat-DownloadFree-Viral-bez-aplikacji-fb-115208) |
RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Mati435 - 18-06-2015 01:13 (18-06-2015 00:51)Liromir napisał(a): UWAGA Pozostaje pytanie czemu nikt nie mógł o tym powiedzieć wcześniej?!. Dzięki tego virala moge wyjeać do kosza dobrze że mam jeszcze arsenał. Pozdrawiam. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - catzndogz - 18-06-2015 06:46 Teraz wiem dlaczego to gówno było w internecie za darmo. Proszę tego nie pobierać!!!!! RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - catzndogz - 18-06-2015 07:46 Sprawdziłem teraz pliki strony i w niektórych miałem podmienione linki do programów. Ehhh tak to jest jak człowiek skoncentrowany tylko na głównym zarobku a o starych zapomina RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Kerehan - 18-06-2015 12:38 Ja pobrałem Tylko wywaliłem cały ten folder fonts, do niczego nie jest potrzebny.. -.- . Przerobiłem "reklame", styl.css. Skrypt wgrałem bezpośrednio na własną stronę a nie przez jakieś skracacze. I viral nie jest wcale taki zły http://skroc.pl/demo Jedyny minus to, że reklama potrafi się sama zamknąć zaraz po otworzeniu strony.. RE: [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Mati435 - 18-06-2015 21:56 (18-06-2015 12:38)Kerehan napisał(a): Ja pobrałem Tylko wywaliłem cały ten folder fonts, do niczego nie jest potrzebny.. -.- . Przerobiłem "reklame", styl.css. Skrypt wgrałem bezpośrednio na własną stronę a nie przez jakieś skracacze. I viral nie jest wcale taki zły Spoko w sumie ale jak klikam na "X" przy reklamie otwiera się nowa karta z stroną a nie udostępnia u mnie niczego na tablicy nie wiem właśnie ten sam problem miałem z tym. [DownloadFree]Viral bez aplikacji fb. - Admin - 21-06-2015 11:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |