Dziennik z YouTube i inne itp itd - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z YouTube i inne itp itd (/Temat-Dziennik-z-YouTube-i-inne-itp-itd-101593) |
RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - arizzone33 - 17-01-2015 23:14 Witam , przeczytałem wszystkie strony tematu i jestem pod ogromnym wrażeniem, sam mam bardzo dużo pomysłów na filmiki np. Fail'e , komplikacje, śmieszne filmy itp jednak jak kiedyś próbowałem zarabiać na YT to nie mogłem połączyć się z kontem Adsense bo nie chcieli mi zaakceptować i tutaj pytanie żeby aktywować konto Adsense trzeba posiadać stronę www czy wystarczy podać np. kanał z YT i zaakceptują , może to głupie ale długo się z tym kiedyś męczyłem i nie mogłem do tego dojść , a Twój dziennik mnie na tyle zmotywował że po prostu muszę spróbować. Pozdrawiam , i życzę jeszcze większych zarobków w nowym roku RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - kubn2 - 18-01-2015 00:33 Sam dorabiam na youtube w trochę bardziej legalny sposób od siebie mogę doradzić by zmienić kraj konta: https://www.youtube.com/advanced_settings jak np celujemy w usa to na usa zmienić youtube wtedy wyżej bd pozycjonował film dla ludzi z usa i ustawić język filmu na angielski przez co anglojęzycznym wyżej się pokaże. By zwiększyć zarobki oczywiście warto kierować kanał na dany kraj ja targetuje usa i jak widać poniżej źle nei jest tak samo w uk czy australi ale to nadal anglojęzyczne kraje Chociaż też niemcy mają spory CPM więc i może można pomyśleć nad wrzucaniem dla niemców? P.S Pierwszy kanał gdzie było +50k subów niestety wyłapał bana a ten jest w miarę świeży więc i hajsu i wyś dużo nie ma ^^ te kraje to tylko czołówka na tym nowym kanale. RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - dart - 23-01-2015 16:08 Trochę się chyba spierdzieliło Numer XYZUGHSIUD jest powiązany ze zbyt dużą liczbą kont. Za pomocą jednego numeru można zweryfikować tylko dwa konta rocznie. Wpisz inny numer telefonu. RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - vercom - 23-01-2015 17:08 Jak ktoś potrzebuje to mogę załatwić konta gmail po zeta dwadzieścia sztuka zweryfikowane US Telefon (23-01-2015 16:08)dart napisał(a): Trochę się chyba spierdzieliło RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - DreamCh - 24-01-2015 16:17 Ja mam takie pytanie: Czy ktoś spotkał się z tym, że wysyłanie do obszarów aktywności trwa bardzo długo? W moim przypadku już tydzień kanał zawiesił się na tym komunikacie i nie wiem czy są uwzględnione te filmy w wyszukiwarce? Bo testuję teraz różne rzeczy i nie wiem czy ten kanał brać pod uwagę... RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - FuckYou - 24-01-2015 17:48 Polecam RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - Xeosnar - 25-01-2015 01:12 Bardzo dobry dziennik! RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - freestyper - 26-01-2015 17:21 Masakra jestem pod MEGA wrażeniem Twoich zarobków. Udowadniasz że w necie można zrobić KOKOSY !! Gratuluje i powodzenia życzę RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - hazan - 29-01-2015 14:32 (26-01-2015 17:21)freestyper napisał(a): Masakra jestem pod MEGA wrażeniem Twoich zarobków. Masakra to będzie jak wytoczą mu sprawy o łamanie praw autorskich. Czego mu nie życzę RE: Dziennik z YouTube, PaidVerts itp itd - dart - 31-01-2015 04:32 Kolejne pytanie, też tak macie, że po wrzuceniu np 100 filmów na kanał - udręce z usuwaniem wykrzykników - po około 2 tygodniach dodając kolejne filmy ZAWSZE wyskakują wykrzykniki ? btw. autor tematu jeszcze żyje? Czy policja powiozła ? |