RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ArekFreebiz - 07-11-2014 13:28
Podeślij na PW login na leadmore i zaraz sprawdzimy
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - GaCeL - 07-11-2014 13:30
(07-11-2014 13:28)ArekFreebiz napisał(a): Podeślij na PW login na leadmore i zaraz sprawdzimy
Panie Arku, czy nieletni może wypłacić pieniądze z freebiza ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ArekFreebiz - 07-11-2014 13:35
Najlepiej jak opiszesz sytuacje na [email protected] wszystko zależy ile dokładnie masz lat
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - GaCeL - 07-11-2014 13:39
A czy jak będę miał np. 6 lat to też bym mógł wypłacić ? Boje się pisać na BOK bo boje się że nie wypłacicie ;D
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ArekFreebiz - 07-11-2014 13:42
BOK to ja więc i tak już o tym wiem
W przypadku bardzo niskiego wieku nie obejdzie się bez zgody opiekuna prawnego. Zachęcam do opisania dokładnie sytuacji na e-mail jaki podałem.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - GaCeL - 07-11-2014 13:44
(07-11-2014 13:42)ArekFreebiz napisał(a): BOK to ja więc i tak już o tym wiem
W przypadku bardzo niskiego wieku nie obejdzie się bez zgody opiekuna prawnego. Zachęcam do opisania dokładnie sytuacji na e-mail jaki podałem.
Ale nie wiesz jaki mam login jak nie napisze ;D
Jeżeli mam te pieniądze na freebizie to też pisać na BOK na serwisie leadmore ? Na HotCashu nie było problemu z wypłatą
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - yoshimura - 07-11-2014 13:50
Co to ma być dlaczego mój stan konta wynosi -54zł co to ma być jakieś żarty czy co sprawdźcie to mój login [email protected]
mój stan konta wynosił 54zł a nie -54zł chciałem wypłacić nacisnalem rachunek i wyskoczulo mi że brak środków na koncie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ArekFreebiz - 07-11-2014 13:55
Gacel - mam oba Twoje loginy i Freebiz i Leadmore Maile do kontaktu znasz. Nie wiem jak działa hotcash jeżeli chodzi o rozliczenia.
Yoshimura - sprawdź konto
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - yoshimura - 07-11-2014 14:00
ok,dzięki trzeba troszkę jeszcze podpracowac stronkę żeby nie było takich ani innych errorów
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - gutek126p - 07-11-2014 14:24
O boże co za dzieci od 6 lat Bawią się w pp
Rejestracja do serwisu Powinna być od 18 Lat i Przy rejestracji powiście Podawać nr pesel. Przez to że dużo dzieci będzie w Leadmore. Leadmore będzie miał nie jeden raz problemy związane między innymi że ich programy naruszają kogoś godność
ps.1 Testowa Wypłata z LeadMore Zrealizowana
|