RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lukasz149 - 03-06-2015 22:13
Pod video lepiej wchodza suby czy premium stawka 7 zl czy moze stawka 10 najlepiej wychodzi?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mlody16918 - 04-06-2015 11:57
Ładnie dzisiaj wchodzi
Edit: Co z tym automatem od stawek?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 04-06-2015 12:38
Mi również ładnie wchodzi, przez noc wpadło 7 leadów za 4 zł.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 04-06-2015 14:56
(04-06-2015 11:57)mlody16918 napisał(a): Ładnie dzisiaj wchodzi
Edit: Co z tym automatem od stawek?
Na chwilę obecną wymagany jest kontakt z nami, zapraszam na maila [email protected] z loginem
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ROT - 06-06-2015 13:16
Ładnie dzis wpada , konwersja 6,67%.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 06-06-2015 14:30
W związku z licznymi zapytaniami dot. rozliczania się z ryczałtu na podstawie rachunku o to jak powinno to wyglądać prawodłowo podatkowo i księgowo, informuję, iż:
- ryczałtem rozliczacie tylko i wyłącznie najem powierzchni reklamowej
- powinniście zlecać wypłatę w ostatnim dniu miesiąca ( wzorcowo byłoby umieścić w tytule "najem powierzchni reklamowej - czerwiec" - w przypadku rachunku za czerwiec)
- powinniście przy numeracji stosować zasadę 1 rachunek=1 miesiąc w przypadku zarobku w jednym serwisie.
- powinniście mieć wykupiona domenę, którą możecie się okazać na wypadek kontroli - to na niej teoretycznie jest dzierżawiona powierzchnia reklamowa.
- do 20 dnia następnego miesiąca powinniście zapłacić ryczałt-zaliczkę na podatek dochodowy na konto właściwego US
W razie pytań zapraszam na maila - [email protected]
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 06-06-2015 16:15
Wchodzą Wam dzisiaj leady czy są jakieś opóźnienia?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Tidus - 06-06-2015 17:55
Albo są mega opóźnienia albo... nie wiem
Mam numer tel, mam kod który osoba musiała wpisać. Osoba ta pisała, że już zżarło kasę, mam skrina z wypelnionej oferty, a kasy nie maa.
//właśnie przyszło Chyba opoznienia
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 06-06-2015 19:11
Opóźnienia w leadach mogą zawsze być, w przypadku premium maksymalnie zazwyczaj około godziny, w subach może być kilka godzin
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 06-06-2015 20:14
FB SPY:
U nas masz gwarancję prywatności, nikt nie dowie się, że używasz naszej aplikacji! Dbamy o naszych klientów, bo wiemy, że anonimowość to najważniejsze dla każdego korzystającego z internetu.
To też by można jakoś poprawić (może się czepiam, ale osobiście zwracam uwagę na szczegóły).
|