FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 26-05-2015 18:01
Ja tam jak zawsze pisze do Verony to zawsze pomoze i doradzi Tylko wiadomo ze od razu sie pisze sedno sprawy a nie siema jestes... i czeka sie az odpisze, gdy piszesz sedno sprawy to od razu latwiej problem rozwiazac
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 26-05-2015 19:36
(26-05-2015 16:55)mateusz2045 napisał(a): No na gg mam w archiwum Verona i pisałem siema jesteś? Tekst. Ale już załatwione bez spiny
No jeśli napisałeś "siema jesteś?" to nic dziwnego, że nikt Ci nie odpisał. Stosujemy prostą zasadę, jeśli ktoś pisze do nas w jakiejś sprawie to po prostu wałkujemy o tym ciągle, trzeba od razu napisać o co chodzi ponieważ jeśli ktoś napisze samo "jesteś?" i my odpiszemy np. po kilku godzinach "teraz tak" a za kolejne kilka godzin ta osoba odpisze "a teraz?" to niestety nigdy nie załatwimy żadnej sprawy szybko.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gieniek92 - 27-05-2015 17:40
jaki skracacz z maskowaniem polecacie na szybko, który nie jest zablkoowany przez fb?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mlody16918 - 27-05-2015 17:59
Doszła mi dziś koszulka z laserami. Dzięki
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DaviD1997PL - 27-05-2015 20:38
Panowie jak tutaj jest z wypłatami, wypłacam tutaj pierwszy raz także pytam!
Dałem wypłatę Express (-0%) a potem wygenerowałem rachunek i nadal mam takie okienko tutaj, tak to ma być ?
Oto screen: http://scr.hu/62mz/oy1qp
Mam coś jeszcze zrobić z tym rachunkiem, gdzieś go wysłać czy coś ??
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 27-05-2015 20:40
Nic nie musisz robić. Wystarczy czekac na realizacje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DaviD1997PL - 27-05-2015 20:42
Dobra widzę właśnie bo już wypłacili
Ale mają refleks, chyba zostaję tutaj na długo długo!
Firesub.pl dzięki
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jagan - 27-05-2015 20:44
(27-05-2015 20:38)DaviD1997PL napisał(a): Panowie jak tutaj jest z wypłatami, wypłacam tutaj pierwszy raz także pytam!
Dałem wypłatę Express (-0%) a potem wygenerowałem rachunek i nadal mam takie okienko tutaj, tak to ma być ?
Oto screen: http://scr.hu/62mz/oy1qp
Mam coś jeszcze zrobić z tym rachunkiem, gdzieś go wysłać czy coś ??
Żadnych rachunków nie wysyłasz, to co na screenie pokazałeś to generator rachunków/faktur dla osoby prywatnej bądź firmy w celu udokumentowania przychodu. Numerujesz sobie w tym polu numer rachunku i jeśli działasz jako os. prywatna to generujesz jako rachunek. Ja numeruję to datą w dniu w którym zlecam wypłatę np. 27/05/2015 i tyle
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 27-05-2015 21:26
Co wy macie z tym wysyłaniem rachunków Za dużo czasu spędzone na gównianych serwisach
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 27-05-2015 21:36
Nie wiem czy takich gownianych skoro to dodatkowe zabezpieczenie przed nieautoryzowanymi zleceniami.
|