RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - benga0 - 24-05-2015 09:07
(24-05-2015 08:53)Liromir napisał(a): https://www.facebook.com/*****
grubo po bandzie
przecież za takie wałki można spędzić wakacje we Wronkach
mylisz się. mimo to, że wydaje się na strasznie głupi i śliski pomysł - to bardzo inteligentnie przeprowadzona akcja
Wojtek mógłby spędzić wakacje w kiciu się wydaje, ale takie akcje prowadzi już kolejny miesiąc. Nie ma co go sprzedawać publicznie, bo zazdrośni chłopcy z forum zrobią z tego wielkie szajse i jeszcze powstaną poradniki "ze złotymi niszami". Pozdro dla tych kto wie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kukiz87 - 24-05-2015 10:35
Przyjdzie do niego policja za wykorzystanie znaku towarowego hm tak jak do mnie o wykorzystanie logo naszej klasy moje konto było przez kilka chwil i nie wiele osób ten profil widziało , a jednak nk sprawe mi załozyła , a tutaj to juz wogole na skale globalną wykorzystanie loga towarowego marki plus wzbogacanie sie na tym , oj nie zazdroszcze, kara pozbawienia wolnosci to pikuś przy tym jakie hm moze odszkodowanie rządać, a do kolegi wyzej cóz z tego ze kolejny miesiąc ? po mnie policja przyszła ponad pół roku po uzyciu loga. wiec to ze z miesiaca na miesiac sie udaje nie znaczy ze jest bezpieczny , wrecz przeciwnie zarzucik rośnie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - fusek - 24-05-2015 11:05
czyli juz za ksw wszystko wpadlo? mega.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Majka - 24-05-2015 11:20
Można samemu usunąć lub edytować gotowy już link?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 24-05-2015 11:40
Przecież pisałem, że leady cały czas mogą jeszcze spływać(jutro przy rozsyłce jest duza szansa na to ze spora ilosc wpadnie)
Niestety gotowego linku nie mozna już edytować.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - fusek - 24-05-2015 17:42
Wpadły komus leady za ksw od 2015-05-24 08 godziny?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MoneyMachine - 24-05-2015 17:57
Eh.. nie bądźcie w gorącej wodzie kąpani ;P często są opóźnienia w leadach szczególnie po takich wydarzeniach jak ksw czy inne. Spokojnie, jak Kiljan pisał, że powinny wpaść w poniedziałek to wpadną, a jak nie... to macie słabą promocje linków
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hunterpl444 - 25-05-2015 07:20
zobaczymy mnie w sobotę od 19.50 przestały wpadać i do dziś ich nie ma choć z innych programów w niedzielę wpadały nawet 4 podrząd
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dbv - 25-05-2015 10:11
A jak z wypłatami ekspresowymi? Będą dziś?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 25-05-2015 12:55
Nieraz miałem po +200 wejść i 0 leadów, a teraz tak przyfarciłem. W końcu jakaś zachęta, może uda mi się dobić do pierwszej wypłaty.
No nie wierzę, chyba znalazłem dobrą niszę.
|