RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gutek126p - 19-05-2015 15:36
macie dziś opóźnienia ?
724 uv 2 ledu po 10 jpr 
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - explrlz - 19-05-2015 16:33
2 leady przy ponad 2k UU
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 19-05-2015 17:11
Co prawda mało UV żeby cokolwiek powiedzieć, ale konwersja w miarę ok. 
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - bec2 - 20-05-2015 01:34
konwersja na podgladaczach, iphonie i facetimie jaka jest kiljan?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - HejterskiPL - 20-05-2015 19:26
Dobrze dziś zalicza? Bo coś mi leady nie wpadają
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 20-05-2015 19:46
Do ok 21-22 mogą być opóźnienia ze względu na rozsyłkę, jednak większość leadów raczej już spłynęło.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jagan - 20-05-2015 20:23
@Kiljan - dziś pisałem do was na gg ale wolę zapytać na forum aby też inni w przypadku tych samych wątpliwości mieli czarno na białym
Wiem, że trwają rozmowy z agregatorami nt. globalnych programów u Was - lecz wiadomo mniej więcej kiedy nastanie ich wdrożenie? Troszkę leadów przez to mi ucieka.
ad.2 - fajnie by było gdybyście wrzucili w stronę efekt dźwiękowy wpadającego leada jest coś takiego w planach?
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 20-05-2015 21:17
Chyba cos nie tak robie skoro przy 235 uv mam tylko 1 leada
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 20-05-2015 21:43
(20-05-2015 20:23)jagan napisał(a): @Kiljan - dziś pisałem do was na gg ale wolę zapytać na forum aby też inni w przypadku tych samych wątpliwości mieli czarno na białym
Wiem, że trwają rozmowy z agregatorami nt. globalnych programów u Was - lecz wiadomo mniej więcej kiedy nastanie ich wdrożenie? Troszkę leadów przez to mi ucieka.
ad.2 - fajnie by było gdybyście wrzucili w stronę efekt dźwiękowy wpadającego leada jest coś takiego w planach?
Dodanie globalnych programów nie jest nijak powiązana z agregatorami, oferty będą z naszej sieci CPA, więc będą oferty na cały świat na dobrą sprawę, jednak jeszcze nie przeanalizowaliśmy dokładnie jak to będzie wyglądało, ponieważ trzeba zminimalizować błędy geolokalizacji.
Co do dźwięku i innych bajerów to nie ma większych problemów aby coś takiego dodać jednak bardziej staramy się wprowadzać zmiany, nowości, które mogą przełożyć się na zwiększenie zarobków, więc jeśli zrobimy ten plan minimum nowości do wprowadzenia wtedy będzie można dodawać takie bajery.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Raster96 - 21-05-2015 00:20
Jakiś czas temu zacząłem się w to bawić. Zachęciły mnie głównie zarobki innych użytkowników. Przez spam na fanpage zdobyłem 3 leady w 3 dni (po 4 zł za 1), za dużo się nie orobiłem, 1h spamu dziennie, chociaż nie jestem zbytnio przekonany do tej metody, ale nadal będę z niej korzystał, bo siedzę przy komputerze kilkanaście godzin dziennie. Myślałem nad dodawaniem filmików na Youtube (Rocket host), oczywiście z pozyjonowaniem - najnowsze tytuły gier, filmów itd, a dodatkowo wymyśliłem ciekawy patent, który na pewno zachęci część osób. Dodatkowo mógłbym spamować linkiem do filmiku na FB. Myślicie, że takie coś się sprawdzi? Jakby ktoś miał jakieś rady dla początkującego, to prosiłbym o kontakt na priv, tak jak pisałem - spędzam wiele godzin dziennie przy komputerze i myślę, że jeśli znajdę jakiś dobry patent, to będę mógł dzięki temu zarobić trochę kasy, którą podzielę się z moimi mentorami (warunki do ustalenia).
|