RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 09-05-2015 12:31
(09-05-2015 12:26)AnnaKa napisał(a): Gimby i ich rodzice na 'wywczasy' pojechali - bo ciepło
Srednio to tlumaczy obecna konwersje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 09-05-2015 12:47
Lepsze takie tłumaczenie niż żadne 2
Tak na poważnie to trzeba się przyzwyczaić że robi się lepsza pogoda, wakacje się zbliżają i ludzie są już leniwi a za tym idzie mniejsza konwersja i ilość leadów przy okazji.
Ja zawsze uważałem że zimą trzeba się dorobić na całe lato i czekać do kolejnych chłodnych dni.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jagan - 09-05-2015 13:29
(09-05-2015 12:47)AnnaKa napisał(a): Lepsze takie tłumaczenie niż żadne 2
Tak na poważnie to trzeba się przyzwyczaić że robi się lepsza pogoda, wakacje się zbliżają i ludzie są już leniwi a za tym idzie mniejsza konwersja i ilość leadów przy okazji.
Ja zawsze uważałem że zimą trzeba się dorobić na całe lato i czekać do kolejnych chłodnych dni.
Naprawdę twierdzisz że pogoda ma coś do tego jaka jest konwersja? Tutaj wchodzą w program tylko naprawdę zainteresowani i nie jest ich kilku lecz setki - niekiedy nawet tysiące, poza tym - wystarczy zerknąć na masakryczną różnicę między dniem wczorajszym a dzisiejszym i taka różnica nie wynika z kwestii pogody czy lenistwa ludzi..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gieniu92 - 09-05-2015 13:41
Jaki program z Premium SMS ze stawką 10 zl u was konwertuje najlepiej ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 09-05-2015 13:46
@[jagan] Uwierz mi że ma to wpływ...
Nie wiadomo jak CashBill aczkolwiek zaczynam czuć nutkę podejrzeń z waszej strony...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jagan - 09-05-2015 14:12
Tak wszyscy wielbili weekendy a tu zmiana sytuacji niemalże jak w kalejdoskopie.. o wiele lepiej wypadają dni robocze w tygodniu niżeli dzisiejsza sobota.. nie daję sobie uciąć ręki za moje tezy na ten temat ale jestem przekonany że to nie wina ludzi a systemu naliczeń, tym bardziej że to dziś nie jednostkowy przypadek takiego spadku. Zainwestowałem troszkę w dzisiejszą sobotę aby odnieść lepsze wyniki z racji weekendu - wejścia jak najbardziej się zgadzają lecz leady to jakaś porażka.. nie wiem co już myśleć
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gieniu92 - 09-05-2015 14:26
Przez tydzien - 150 wejsc minimum 3 rejestracje. Dziś 225 i 0 rejestracji :> dziwne
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 09-05-2015 14:27
Ja przy 358 wizyt mam 6 rejestracji
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 09-05-2015 14:27
Ja nie wiem czy mam sie smiac czy plakac kiedy mowicie, ze pogoda ma wplyw na konwersje. Zawsze odbieralem to w kontekscie zartu ale widze, ze niektore osoby pisza to na powaznie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - twardy - 09-05-2015 14:40
Cos z sieciami chyba jest, moze jakas awaria czy cos.
|