RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - benga0 - 08-05-2015 19:43
Express fajna opcja lecz ludzie nie powinni na tyle wykorzystywać Waszej dobroci Dwie wypłaty expressowe na tydzień to powinna być.góra
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 08-05-2015 21:07
Skoro wprowadzili taka opcje to sa wstanie realizowac wiecej wyplat.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 08-05-2015 22:36
same wypłaty nie są problemem, ale stratą czasu jest kiedy ktoś powiedzmy zarabia 1000zł dziennie i on zleca wypłaty tego samego dnia po 50zl, to daje 20 wypłat, które mogłyby zamienić się w jedną a tak musimy szukać czy ktoś nie pozlecał 20 wyplat po 50zł
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - fusek - 09-05-2015 08:12
Wszystko dobrze z zaliczaniem?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jagan - 09-05-2015 09:17
Coś się wysypało w premkach.. bo u mnie ani leada a ludzi wchodzi co nie miara..
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 09-05-2015 09:20
moga byc jakies moze opoznienia bo ja dopiero puscilem i ruch sie generuje powoli ale nw co mam myslec xd
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 09-05-2015 10:12
U mnie na premium leady wchodza z uporem od wczoraj. Nie wiem czy kwestia zmiany wygladu mojej strony czy problemy po stronie FS`a.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - jagan - 09-05-2015 10:28
Ogólnie to dziś się nastawiłem na większe profity w przeciwieństwie do poprzednich dni tygodnia, a że dziś sobota to myślałem że troszkę więcej mi powpada.. wczoraj było tak:
zainteresowani wchodzą w co raz to większej ilości z minuty na minutę, jest ich o wiele więcej niż wczoraj z racji weekendu a mam takie coś:
Spadek konwersji na następny dzień o straszne 3.5% jest w tym przypadku czymś uzasadniony?
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 09-05-2015 10:29
Ja sie nastawiam na 20 zl jak bedzie to bedzie dobrze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 09-05-2015 12:26
Szczerze mówiąc u nas też wczoraj konw. około 4% dziś oscyluje w granicy 1%
także szału dziś nie ma. Gimby i ich rodzice na 'wywczasy' pojechali - bo ciepło
|