Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 08-01-2013 18:32

Sorry, ale otwarcie rachunku w banku to chyba nie problem i nie wiąże się z opłatami Smile

RE: Bannersbroker.com - BBinternet - 08-01-2013 18:33

(08-01-2013 18:16)mati1 napisał(a):  chyba ze założe drugie konto stp tylko z jej meilem a dane na mnie czy nie będzie problemów ze strony stp

Nie powinno być problemów nawet jak byś założył z innym mailem niż konto BB Smile Wystarczy, aby konto STP nie było powiązane z żadnym innym.

RE: Bannersbroker.com - mati1 - 08-01-2013 18:36

dzięki za pomoc

RE: Bannersbroker.com - EyeOfDevil - 08-01-2013 22:49

(04-01-2013 13:14)Pozdro napisał(a):  Dzisiaj dostałem taką informację przy polu do zatwierdzania adresu:

"Proof of address not aproved. Please revise: You need to submit a recent within 4 months utility bill or bank statement that clearly shows YOUR name and address and a DATE to have your address approved - go to your account setting and then to your personal settings and print off the PDF notarized ID Form complete it in English and have it signed by a notary public and then upload this form to us with the government photo attached to it.
Please check the information above and upload a new proof. "

Czy to oznacza że teraz żeby mieć kartę każdy musi notarialnie potwierdzić swój adres?
A jeżeli ktoś nie chce mieć karty to nie musi?
Dokladnie tak.

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 08-01-2013 23:06

(08-01-2013 14:44)Smokie napisał(a):  Przecie, BB to piramida finansowa, nie wiem jak coś takiego moze miec tak duzą popularność (a moze i wiem) ale to predzej czy pozniej padnie, weic inwestowanie w to jest bardzo ryzykowne.
Nie mogę zrozumieć tych paneli reklamowych, wygląda to tak ze kupujemy od bb panele reklamowe, a nastepnie reklamodawcy kupują od nas te panele za co bb daje nam prowizje ? łep pęka Tongue

Zapraszam na moją stronę i do oglądnięcia zamieszczonej tam prezentacji.

Nie znasz zasad funkcjonowania BB i uważasz że to piramida?

A odnośnie STP to polecam przywiązać większą uwagę w zamówieniu karty, ponieważ BB ma wycofać do wypłat wszystkie procesory płatnicze za wyjątkiem właśnie karty prepaid MC

RE: Bannersbroker.com - Pozdro - 09-01-2013 13:20

EyeOfDevil Dzięki za odpowiedź Smile
Jeszcze jedno pytanie. Czy można zamówić bez problemowo 3 karty na jeden adres? Wiadomo że rodzina mieszka razem Wink

Bannersbroker.com - BBinternet - 09-01-2013 13:25

(09-01-2013 13:20)Pozdro napisał(a):  EyeOfDevil Dzięki za odpowiedź Smile
Jeszcze jedno pytanie. Czy można zamówić bez problemowo 3 karty na jeden adres? Wiadomo że rodzina mieszka razem Wink

No raczej nie powinno być problemu, oczywiście na inne dane (imię i nazwisko).

RE: Bannersbroker.com - Polak123 - 10-01-2013 13:01

(09-01-2013 13:20)Pozdro napisał(a):  EyeOfDevil Dzięki za odpowiedź Smile

Przecież jeśli masz 3 osobne konta na BB to one muszą być na inne osoby a więc nie ma problemu z zamówieniem kart.

Wypłaty na karty już dochodzą mój polecony właśnie dziś otrzymał jedną.

RE: Bannersbroker.com - Pozdro - 10-01-2013 16:15

Dzięki za pomoc Wink A jak zamówię kartę w momencie gdy mam konto standard i nie mam notarialnie potwierdzonego dowodu to później, gdy moje konto zmieni się na premium i notarialnie zatwierdzę dowód, to automatycznie zwiększą się limity ? Byłem ostatnio u notariuszki i mi powiedziała że na tym pdfie nie może pieczątki postawić i nie informując mnie o tym wcześniej, sama dołączyła drugą kartkę i dała pieczątkę i podpis na drugiej kartce biorąc za to 26zł :/ Nie wiem czy iść do innego notariusza czy zeskanować te dwie kartki bo może przyjmą?

RE: Bannersbroker.com - Polak123 - 10-01-2013 16:41

Zmiany zachodzą na koncie BB a nie na Karcie Vectora, więc nie bedzie problemu z tym.

Co do notariusza to już od niego zależy jakie ma obowiązki, jeden ci podbije drugi nie.