RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 11-04-2015 21:39
(11-04-2015 21:16)broofie napisał(a): Moge napisac na swoim LP, ze "Nie sa naliczane dodatkowe koszty"? Pod spodem odnosnik do Pustej Oferty. Bo teoretycznie dodatkowych kosztow oprocz tych 19zl (zaleznie od stawki) nie ma, a praktycznie moge tak napisac czy nie?
Dodatkowe koszty w rzeczywistości generowane nie są, jednak tutaj proponowałbym coś w stylu "Brak dodatkowych kosztów, wyłącznie koszt SMSa"
ale to już bardziej jest kwestia własnego sumienia, bo użytkownik usługę zamawia i płaci na zupełnie innej stronie niż ty to piszesz.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Juhas - 12-04-2015 11:10
Czy tylko mi nie działa w Iphonie przycisk Spróbuj szansy?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 12-04-2015 12:09
(12-04-2015 11:10)Juhas napisał(a): Czy tylko mi nie działa w Iphonie przycisk Spróbuj szansy?
No niestety tak, patrząc na konwersje iphone(lekko ponad 6%) inni na pewno problemów nie mają.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gutek126p - 12-04-2015 16:34
czy do filmów da się wkleić link z YT ? bo mi coś nie działa :/ jakieś alternatywy ?
2 PYTANIE MAM CZY MOŻNA ZROBIĆ NA SWOJEJ STRONIE ŻE PO WYPEŁNIENIU PUSTEJ OFERTY NASTĄPI PRZEKIEROWYWANIE BĄDŹ TEŻ UKRYCIE CZEGOŚ POD OFERTĄ I ABY TO ODBLOKOWAĆ NALEŻY WYSŁAĆ SMS W PUSTEJ OFERCIE CHODZI MI TUTAJ O TO ŻE MAM NP DOSTĘP DO FILMU XXX BLOKUJE GO PUSTA OFERTA PO WYPEŁNIENIU TAKIEJ OFERTY UŻYTKOWNIK DOSTAJE DOSTĘP DO MATERIAŁU BĄDŹ TEŻ PRZEKIEROWUJE GO NA INNĄ STRONE Z DANYM MATERIAŁEM ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - RadeKK - 12-04-2015 17:06
Mam pytanie dotyczące wypłat. Czy jeśli moje środki nie są w "dostępne do wypłaty" to mogę je w dowolnej chwili zlecić ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 12-04-2015 17:08
Tak. Wystarczy, ze zlecisz wyplate ekspresową.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - BobBudowniczy64 - 12-04-2015 17:15
Witam, mam problem z programem Streamoo, mianowicie gdy zmieniam wartość w sekcji "czas, po którym pojawi się formularz" nic się nie zmiania. Formularz pojawia się w 3 sekundy, a potrzebuję trochę dłużej.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gutek126p - 12-04-2015 17:18
a jeżeli pieniądze są w Saldo ? to muszę czekać miesiąc aż przejdą na środki do wypłaty ? i wtedy zlecać wypłatę ?
'- szybkie wypłaty 0% prowizji na zawsze - przelewamy do 3 dni roboczych - w praktyce tego samego dnia"
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 12-04-2015 17:21
(12-04-2015 16:34)gutek126p napisał(a): czy do filmów da się wkleić link z YT ? bo mi coś nie działa :/ jakieś alternatywy ?
2 PYTANIE MAM CZY MOŻNA ZROBIĆ NA SWOJEJ STRONIE ŻE PO WYPEŁNIENIU PUSTEJ OFERTY NASTĄPI PRZEKIEROWYWANIE BĄDŹ TEŻ UKRYCIE CZEGOŚ POD OFERTĄ I ABY TO ODBLOKOWAĆ NALEŻY WYSŁAĆ SMS W PUSTEJ OFERCIE CHODZI MI TUTAJ O TO ŻE MAM NP DOSTĘP DO FILMU XXX BLOKUJE GO PUSTA OFERTA PO WYPEŁNIENIU TAKIEJ OFERTY UŻYTKOWNIK DOSTAJE DOSTĘP DO MATERIAŁU BĄDŹ TEŻ PRZEKIEROWUJE GO NA INNĄ STRONE Z DANYM MATERIAŁEM ?
masz na myśli połączenie poprzez postback w ramach którego dostajesz info, że dana osoba zrobiła ofertę i ma dostać to co mu obiecywałeś - przekierowanie na inna strone itp?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 12-04-2015 17:24
@[gutek126p] Przy ekspresowych to nie obowiązuje. Wystarczy, ze masz minimum do wyplaty w saldzie i mozesz wyplacac.
|