RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 02-04-2015 16:06
del
Zobaczymy jak pojdzie na Premium SMS.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Guacamoled - 03-04-2015 12:44
Również próbuje Premium BTW zapłaciłem za reklamę na fb godzinę temu, jest zaakceptowana ale zero trafficu i nadal pokazuje mi, że budżet jest taki sam jak na starcie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 03-04-2015 12:48
Poki co konwersja taka sama jak na sub sms, a zarobki trzykrotnie wieksze. Nie jest zle ^^
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 03-04-2015 12:52
(03-04-2015 12:48)broofie napisał(a): Poki co konwersja taka sama jak na sub sms, a zarobki trzykrotnie wieksze. Nie jest zle ^^
Ty sadysto.... najwyższą stawką się bawisz...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lukasz149 - 03-04-2015 13:02
Czemu zostało zmienione wyświetlanie długości filmu przy playerze w programie video? Pokazuje tylko kilka sekund, zamiast wartości podanej przy edycji. Tak już będzie zawsze czy to znowu jakiś błąd? Myślę, że mimo wszystko można dodać też opcje maksymalizacji playera, będzie bardziej "realnie" to wyglądało ;P
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 03-04-2015 13:18
(03-04-2015 12:52)FireMedia napisał(a): (03-04-2015 12:48)broofie napisał(a): Poki co konwersja taka sama jak na sub sms, a zarobki trzykrotnie wieksze. Nie jest zle ^^
Ty sadysto.... najwyższą stawką się bawisz...
Oj tam. Od czasu do czasu mozna zaszalec : )
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - verona - 03-04-2015 13:37
(03-04-2015 13:02)Lukasz149 napisał(a): Czemu zostało zmienione wyświetlanie długości filmu przy playerze w programie video? Pokazuje tylko kilka sekund, zamiast wartości podanej przy edycji. Tak już będzie zawsze czy to znowu jakiś błąd? Myślę, że mimo wszystko można dodać też opcje maksymalizacji playera, będzie bardziej "realnie" to wyglądało ;P
Poprawione.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Rav656 - 03-04-2015 17:23
Jedno co mi się bardzo u Was nie podoba. Zarabiam na plikach, i mam ich dość sporo. I teraz aby zmienić sobie stawkę, muszę za każdym razem uploadować pliki (co trochę zajmuje) i od nowa je promować. Nie mówiąc już nawet o testowaniu wielu stawek. Nie da się tego zmienić tak, aby zmiana stawki obejmowała wszystkie wcześniej wygenerowane linki jak ma to konkurencja? Jest to jedyna rzecz która odtrąca mnie od waszego serwisu. Reszta oczywiście na plus
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kurus92 - 03-04-2015 17:35
Może mi ktoś powiedzieć jak się mają suby do sms premium? Ludzie chętniej podają numer i wpisują kod czy wysyłają o smsy? Chodzi mi o ofertę video np
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 03-04-2015 17:53
Trudno powiedziec na ktorej stawce sie lepiej wychodzi.
Promujac Sub SMS mozesz napisac, ze nie trzeba wysylac zadnych SMSow i zostana one wyslane do ciebie. Nada to wiarygodnosci i sprawi wrazenie, ze SMS jest darmowy. Z drugiej strony w niektorych sieciach podany jest koszt SMS + usluga za ktora placimy.
Jesli chodzi o premium SMS, to ciezko namowic kogos do wyslania SMS w odroznieniu od sub'ów. Aczkolwiek jak dobrze wiemy, osoba wysylajaca SMS nie zostanie uprzedzona o kosztach w postaci wiadomosci na telefon.
Musisz sam sprawdzic co w twoim gronie odbiorcow lepiej sie sprawdzi.
|