RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kaminowski - 03-03-2015 16:10
Miałem to samo i 2 razy pisałem aż odczytali ale nie odpisywali tylko od razu odblokowali więc sprawdzaj.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 03-03-2015 20:49
Nie zauważyłem posta z programami. Nieźle, trzeba przyznać. Mogę liczyć na powrót AirMaxów w odświeżonej kolorystyce (najlepiej z tymi drogimi modelami do wybierania przy uzupełnianiu formularza) i nowy program pt. "Wygraj komputer dla gracza" ? Myślę, że byłaby to idealna opcja, bo poniżej pola z numerem tel. można dać opisy i zdjęcia komponentów, a na samym końcu dodać film prezentujący możliwości takiego sprzętu w grach (coby już dalej nie przewijali 2) .
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 03-03-2015 22:02
(03-03-2015 20:49)erykziele12 napisał(a): Nie zauważyłem posta z programami. Nieźle, trzeba przyznać. Mogę liczyć na powrót AirMaxów w odświeżonej kolorystyce (najlepiej z tymi drogimi modelami do wybierania przy uzupełnianiu formularza) i nowy program pt. "Wygraj komputer dla gracza" ? Myślę, że byłaby to idealna opcja, bo poniżej pola z numerem tel. można dać opisy i zdjęcia komponentów, a na samym końcu dodać film prezentujący możliwości takiego sprzętu w grach (coby już dalej nie przewijali 2) .
Przeciez jest program z laptopem dla gracza
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 03-03-2015 22:27
(03-03-2015 22:02)exxthc napisał(a): Przeciez jest program z laptopem dla gracza
Laptop a komputer to spora różnica, pod swój target wolałbym to drugie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rasiak221 - 04-03-2015 19:36
czy grożą mi jakies konsekwencje prawne za spamowanie subem bezpośrednio w wiadomości na facebooku?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 04-03-2015 19:50
(04-03-2015 19:36)rasiak221 napisał(a): czy grożą mi jakies konsekwencje prawne za spamowanie subem bezpośrednio w wiadomości na facebooku?
Spam to nękanie wiec chyba tak
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MartinS - 07-03-2015 15:53
Kontakt:
- błędy, propozycje programów, informacje ogólne
[email protected] (najszybsza forma kontaktu)
- podwyższanie stawki, przepinanie refów
[email protected]
- problemy techniczne, zmiana pinu
[email protected]
- sprawy finansowe i rozliczeniowe
[email protected]
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 11-03-2015 09:29
Już niedługo udostępnimy Wam nową usługę wraz z nowymi programami i kilkoma udogodnieniami, które powinny przypaść Wam do gustu
Oczekujcie szczegółowych informacji ...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - eve6676 - 17-03-2015 09:49
No czekamy na te programy , bo mało ich a powrót do subów mnie woła :3
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - toudi - 17-03-2015 11:02
Te oferty co są aktualnie przedstawione generują zyski ?
|