Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ma83 - 06-11-2017 19:13

Zamierzam się zarejestrować w programie epn, chętnie zarejestruje się z reflinka za podstawową pomoc w programie. Chętnych proszę o wiadomość.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 06-11-2017 19:18

(06-11-2017 17:37)BATOREX napisał(a):  Mam pytanie. Jeżeli prowadzicie swoje grupy i strony, to w jakim celu dajecie link jeszcze przez goo.gl?

Myk psychologiczny. Smile
Grupa dzięki temu wygląda schludniej. Poza tym jest to fajne zatuszowanie tego, że wrzucasz linki partnerskie niżeli te skracacze z epn, które wyglądają okropnie i aż odrzucają mnie jak je widzę na grupach. Poza tym wydaje mi się, że ludzie mają większe zaufanie do tego skracacza bo jest on od Google, a z drugiej strony to każda popularna grupa o Aliexpress go używa, więc ludzie są z nim obyci. Idea

PS. Kto posiada umowę z epn.bz i odpowie mi na kilka pytań? Jeśli się ktoś taki znajdzie to proszę o wiadomość, ponieważ mam kilka pytań odnośnie tego.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - BROWAReq - 06-11-2017 20:13

Wrzucając link z goo.gl "niewtajemniczeni" nie wiedzą co to. Ludzie, którzy wrzucają linki nie zmieniając ich powodują to, że jeśli ktoś chciałby sprawdzić co to za link wpisując go w google dostaje jak na tacy wszystkie informacje o refach i wzrasta świadomość użytkowników - potem nie będzie miał kto klikać w nasze refy i ich wrzucanie straci sens...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - TelegramGrzegorz - 06-11-2017 20:25

(06-11-2017 20:13)BROWAReq napisał(a):  Wrzucając link z goo.gl "niewtajemniczeni" nie wiedzą co to. Ludzie, którzy wrzucają linki nie zmieniając ich powodują to, że jeśli ktoś chciałby sprawdzić co to za link wpisując go w google dostaje jak na tacy wszystkie informacje o refach i wzrasta świadomość użytkowników - potem nie będzie miał kto klikać w nasze refy i ich wrzucanie straci sens...

facepalm

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 06-11-2017 20:34

@TelegramGrzegorz A co, nie jest tak?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 07-11-2017 10:41

Nie lubię tego pisać, ale zlicza wam leady?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - muniamus - 07-11-2017 11:03

zlicza. Jeno mega kiszka przed tym 11stym Tongue

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - LikeIt - 07-11-2017 12:24

U mnie tylko wczoraj była sprzedaż połowę mniejsza niż normalnie. Dzisiaj zobaczymy Wink

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Małpka - 07-11-2017 12:38

Witam! Jestem zainteresowany zarabianiem w tym serwisie. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc,opowiedzieć co nieco jestem w stanie zarejestrować się z refa lub odpalać procenty.
Kontakt PW lub GG 6846645

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 07-11-2017 12:47

(07-11-2017 11:03)muniamus napisał(a):  zlicza. Jeno mega kiszka przed tym 11stym Tongue

Jednak jest coś nie tak, ponieważ w deeplink mam zero wejść, a w statystykach jakieś są.