RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ajaa - 29-12-2014 22:47
Mam taką sugestię do @[Kiljan] i @[FireMedia]
Program jednej z sieci afilacyjnej (sub sms) prawdopodobnie po zmianach w ustawie co sugeruje button bardzo fajnie zrobiony
http://lp.sms4all.pl/lp23/
Jak się komuś nie chcę przechodzić przez ofertę to zaprezentuję
Po kliknięciu "Biorę udział" ukazuje się takie "cudo"
Po wpisaniu PIN-u z SMS po najechaniu na button "Potwierdzam" zmienia się on na:
Świetnie wykombinowane , fakt nie ma informacji o regulaminie i innych pierdołach ale sam button jest fajnie wymyślony - operatorzy widocznie im to zaakceptowali.
U was nie dałoby rady zrobić takiego myku z tym buttonem?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - damianus627 - 30-12-2014 00:04
Jak nie ma informacji o "regulaminie czy innych pierdołach" to mogą mieć problem.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 30-12-2014 01:40
(29-12-2014 22:47)ajaa napisał(a): Mam taką sugestię do @[Kiljan] i @[FireMedia]
Program jednej z sieci afilacyjnej (sub sms) prawdopodobnie po zmianach w ustawie co sugeruje button bardzo fajnie zrobiony
http://lp.sms4all.pl/lp23/
Jak się komuś nie chcę przechodzić przez ofertę to zaprezentuję
Po kliknięciu "Biorę udział" ukazuje się takie "cudo"
Po wpisaniu PIN-u z SMS po najechaniu na button "Potwierdzam" zmienia się on na:
Świetnie wykombinowane , fakt nie ma informacji o regulaminie i innych pierdołach ale sam button jest fajnie wymyślony - operatorzy widocznie im to zaakceptowali.
U was nie dałoby rady zrobić takiego myku z tym buttonem?
No niestety nie przedstawiają regulaminu, informacji o odstapieniu od umowy, a zgoda i kupuje niestety nie jest poprawne, gdyby było zgoda i płacę to wtedy byłoby ok.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 31-12-2014 14:36
Kto chce szybko kasę - dziś do 15 zlecenie i wysłanie. Pilny kontakt z Arturem. Zlecenia pow 500zł
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - bekowapl - 02-01-2015 10:36
Kiedy wyjdą kolejne wypłaty? (PayPal)
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireMedia - 02-01-2015 15:59
Paypal będzie wychodził w ten weekend.
Powoli startować będziemy również z przelewami bankowymi.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ZlotaLiga - 03-01-2015 12:10
super ciesze sie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 03-01-2015 22:06
Dodany został nowy program: MYSZKI DLA GRACZY. Serdecznie zapraszamy do promowania!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Ambos - 03-01-2015 22:20
A jak wygląda sytuacja na firesubie jeżeli będę sam wpisywal kody z smsów, na swoim ip, jednak są one jak najbardziej realne, od realnych osób z całej polski nie przez żadne startery i tym podobne?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 03-01-2015 22:24
IP nie ma znaczenia, operatorzy nakladaja ograniczenia na numery, więc tutaj bez problemu wszystko przechodzi
|