RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 18-01-2018 21:09
ciekaw jestem na jakim programie te łamanie regulaminu było... nie zauważyłem nawet na Królu Programu, żeby ktoś jakąś pompę zrobił... chociaż w sumie... zgłoszenie mogło dotyczyć jednego leada i to wystarczyło..
Ja osobiście sumienie mam czyste, tym bardziej, że p. Arek nie dawno zatwierdzał moje metody promocji.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - JustinTime - 18-01-2018 22:33
Jeśli ktoś generwuje pewną ilośc leadów to administracja pyta automatycznie o sposób poprzez maila. Będzie dobrze kochani przynajmniej tresć tego sms się zmieni bo MNIAM na bank zaniżało konwersje. Może zmiana wyjdzie na lepsze? kto wie najwazniejszy i tak będzie koszt usługi czy będzie również niski jak dotychczas
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 19-01-2018 17:03
Wczoraj MT wyłączyło Leadmore, dzisiaj to samo jest na MyLead... jak można odczytać z komunikatu MyLead to jakiś nowy użytkownik promował niezgodnie z regulaminem. Zatem pogratulować tylko można, że przez konkurencyjny serwis inni muszą ponosić odpowiedzialność :/
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - kukiz87 - 19-01-2018 18:10
Ja powiem tylko tyle że nie wierze ze nie da się tego kontrolować , tylko to jest na zasadzie chyba dopóki ktos zarabia dla serwisu kase i nie ma przypału to jest ok , a potem płacz. Nie wierze ze w leadmore , myledzie czy firesubie jest 10.000 aktywnych użytkowników którzy zarabiają co dzień grubą kasę i nie da się tego skontrolować , komu z czego wpada. Na myledzie np 15 osoba w danym dniu ma tylko ok 100 zł zarobione , więc ludzi nie ma jakoś dużo.Moim zdaniem portale są same sobie winne za brak kontroli.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Martin676 - 22-01-2018 10:44
Zgodnie z obietnica, na poczatku tygodnia mialo cos ruszyc ktos cos wiecej wie?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 22-01-2018 19:08
(22-01-2018 10:44)Martin676 napisał(a): Zgodnie z obietnica, na poczatku tygodnia mialo cos ruszyc ktos cos wiecej wie?
zarobki stoją... serce się kroi jak widzę to "Brak statystyk z danego dnia"
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - matiin - 22-01-2018 22:59
Co opłaca się promować, co tam jest w ogole i stawki? Bo mi nie chcą zaakceptować konta...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Lukaskov96 - 22-01-2018 23:43
@matiin, tak to mniej więcej wygląda:
A co do kwestii promowania to zależy od Ciebie, każdy program ma potencjał.
Jak coś matiin, to obecnie wszystkie programy (usługi sms) zostały wyłączone, zresztą podobnie jak na mylead czy firesub.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - matiin - 23-01-2018 08:45
Dzięki!
Dlaczego wyłączyli?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 23-01-2018 08:55
Najprawdopodobniej naduzycia ktoregos z partnerow.
|