RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Lukaskov96 - 18-01-2018 16:28
(17-01-2018 19:24)shaqu napisał(a): Wie ktoś może czy dalej występują jakieś problemy? Był już moment, że wszystko wydawało się ok, ale jest kiepsko w przeciągu ostatnich dni.
Shaqu, u mnie wszystko działa jak należy Konwersja jest już o wiele lepsza.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - shaqu - 18-01-2018 19:11
Jednak coś się dzieje, przy próbie wpisania numeru telefonu wyskakuje " Podałeś błędne dane. Numer telefonu / operator są nie poprawne. " Natomiast po chwili już w ogóle nie ładuje się lp i wyświetla się następujący komunikat " Nie udało się odnaleźć strony do której prowadził ten link."
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Martin676 - 18-01-2018 19:16
Gratuluje temu panu Nic tylko takiego to za jaja powiesić...
Niestety kolejny partner złamał zasady. Nagonka na usługi MT trwa już
od dłuższego czasu i dlatego uznaliśmy, że konieczna jest zmiana
sposobu płatności za promowane usługi. W związku z tym zarabianie na
programach MT zostało wyłączone. Obecnie zajmujemy się wdrażaniem
nowego sytemu, który powinien być gotowy na początku przyszłego
tygodnia. Postaramy się jak najszybciej przywrócić możliwość
zarabiania dla naszych zaufanych partnerów.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 18-01-2018 19:45
Też dostałem taką informację :/ kuźwa... to już się zaczyna robić żałosne.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Lukaskov96 - 18-01-2018 19:48
(18-01-2018 19:45)wydra87 napisał(a): to jest od Leadmore? Bo nie działają mi żadne linki :/
Tak jest, nawet informacja jest w leadmore w głównym panelu. Wszystko padło
EDIT: na szczęście został jeszcze mylead z nowym programem IQ XD
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 18-01-2018 19:56
Ciekaw jestem na jaki przejdą system... ale pewne jest, że zarobki spadną..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Martin676 - 18-01-2018 19:59
Co do ML nie przekonuje mnie za bardzo 5 leadów na 2k uu 2
a tak do tematu, szkoda, że leadmore nie udostępni info o tym cwaniaczku co musiał nam wszystkim z*bać zarobkowanie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 18-01-2018 20:09
ML nawet bez porównania do leadmore...
No nic. Trzeba czekać na nowe przepięcia albo po prostu na nowy system rozliczeń.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - JustinTime - 18-01-2018 20:14
Jeśli tak to proponuje wdrożyć nowe adresy, treści sms oraz nowe wyglądy stron tak moja sugestia
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Martin676 - 18-01-2018 20:16
A wałkowicza nagrodzić zgłoszeniem do odpowiednich organów, wstrzymać środki i ewentualnie postarać się o grzywnę dla niego, tak co by trochę go odchęcić od podbnych działań
|