Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - ArturG - 25-07-2016 13:13

@MrocznyKILL: Zerknij na PW na sejfiku - punkty już na ciebie czekają Wink

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - loryn222 - 25-07-2016 15:03

(25-07-2016 10:17)MrocznyKILL napisał(a):  
(25-07-2016 08:18)Magisterek napisał(a):  @Up
Nie chce mi sie nawet tam logowac, pamietam ze czytalem dokladnie opisy wiec na pewno dobry, oferta jest za 1000 wyswietlen + bodajze 5 sekund ja ustawilem na 3k, banera nie wyswietlilo bo najpierw dodalem bez, zaktualizowalem reklame ktora "automatycznie sie odswieza po 24" ale najwidoczniej zapomniala.

Jest sporo opcji gdzie mogłeś popełnić błąd. Reklamy są w pełni zautomatyzowane sam jestem również reklamodawcą w sejfiku kupiłem z pewnością już setki reklam i jakieś tam pojedyncze problemy zawsze były spowodowane tym że sam czegoś nie dopatrzyłem. Sprawdź proszę jeszcze czy nie pomyliłeś sekcji i nie wykupiłeś w sekcji kliki konkursowe. Jaki tak było to istnieje spora szansa że twoja www nie spełniała warunków i została zatrzymana przez moderatora stąd brak wejść.

MrocznyKILL - kupiłeś tylko setki rwklam ? Smile :

[Obrazek: k4sdjoc43fl4.jpg]

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - loryn222 - 30-07-2016 08:45

Witam , W tym miesiącu jest sporo z prowizji . Smile A mówią że nie da się utrzymać autosurfa Smile :

[Obrazek: wg8fy2x0lwnp.jpg]

[Obrazek: zkuq1quhuxog.jpg]

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Wizygran - 31-07-2016 19:27

Ktoś uraczy pomocą?

Wykupiłem 200 pobrań i jak wszystko tam co jest dałem w shorte. Widze ze mam 9 wejsc w tym 3 pobrania, ale..

Po 1. Jest pobrań na fileshark: 2, nie 3. Często nie zalicza pobrań?
Po 2. Na shorte nie zaliczyło mi żadnego wejścia. Dlaczego? Można tylko raz dziennie z jednego IP coś zobaczyć i to dlatego? Smile

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 07-08-2016 16:20

(25-07-2016 15:03)loryn222 napisał(a):  
(25-07-2016 10:17)MrocznyKILL napisał(a):  
(25-07-2016 08:18)Magisterek napisał(a):  @Up
Nie chce mi sie nawet tam logowac, pamietam ze czytalem dokladnie opisy wiec na pewno dobry, oferta jest za 1000 wyswietlen + bodajze 5 sekund ja ustawilem na 3k, banera nie wyswietlilo bo najpierw dodalem bez, zaktualizowalem reklame ktora "automatycznie sie odswieza po 24" ale najwidoczniej zapomniala.

Jest sporo opcji gdzie mogłeś popełnić błąd. Reklamy są w pełni zautomatyzowane sam jestem również reklamodawcą w sejfiku kupiłem z pewnością już setki reklam i jakieś tam pojedyncze problemy zawsze były spowodowane tym że sam czegoś nie dopatrzyłem. Sprawdź proszę jeszcze czy nie pomyliłeś sekcji i nie wykupiłeś w sekcji kliki konkursowe. Jaki tak było to istnieje spora szansa że twoja www nie spełniała warunków i została zatrzymana przez moderatora stąd brak wejść.

MrocznyKILL - kupiłeś tylko setki rwklam ? Smile :

[Obrazek: k4sdjoc43fl4.jpg]

Źle się wyraziłem kupiłem setki różnorodnych kampanii reklamowych a nie setki wejść PTC.

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jaczaq - 14-08-2016 22:59

Panowie, pytanie na szybko - na którym z serwisów korzystniej się zarejestrować: Sejfik czy Clixsense? Sejfik kusi tym, że odprowadza za nas wszelkie podatki, więc nie trzeba się już tym zajmować. Ale który jest bardziej hmm... opłacalny?

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Zaperr44 - 15-08-2016 12:53

(14-08-2016 22:59)jaczaq napisał(a):  Panowie, pytanie na szybko - na którym z serwisów korzystniej się zarejestrować: Sejfik czy Clixsense? Sejfik kusi tym, że odprowadza za nas wszelkie podatki, więc nie trzeba się już tym zajmować. Ale który jest bardziej hmm... opłacalny?

Na sejfiku jest o wiele więcej metod do zarabiania i można na nim siedzieć cały dzień a nawet dniówki mieć dobre Wink A clixsense ma tylko do zaoferowania kliki,ankiety no i gridy.Ja używam dwóch naraz i nie narzekam Tongue

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jaczaq - 15-08-2016 15:39

(15-08-2016 12:53)Zaperr44 napisał(a):  
(14-08-2016 22:59)jaczaq napisał(a):  Panowie, pytanie na szybko - na którym z serwisów korzystniej się zarejestrować: Sejfik czy Clixsense? Sejfik kusi tym, że odprowadza za nas wszelkie podatki, więc nie trzeba się już tym zajmować. Ale który jest bardziej hmm... opłacalny?

Na sejfiku jest o wiele więcej metod do zarabiania i można na nim siedzieć cały dzień a nawet dniówki mieć dobre Wink A clixsense ma tylko do zaoferowania kliki,ankiety no i gridy.Ja używam dwóch naraz i nie narzekam Tongue

Dzięki za odpowiedź, o to mi chodziło Wink

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - loryn222 - 08-09-2016 11:03

Witam , jest coraz lepiej , moje Serwisy co raz lepiej prosperują , a to zwiększa mocno moje zarobki :

[Obrazek: vdn4skw1aabr.jpg]

Pozdrawiam i życzę miłego dnia Smile

PS. Ten wykrzyknik jest już wyjaśniony . Pozdrawiam Smile HuhHuhHuh

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Bananek333 - 08-09-2016 21:04

@[MrocznyKILL] Poszło z reflinku. Zobaczymy co dalej. Czekam na porady na pw Smile