RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 24-12-2014 21:02
To co> Od jutra koniec zarabiania? 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 24-12-2014 21:41
@[milosz998] nie wypisuj głupot
Przecież ta ustawa nie zamyka drzwi do prowadzenia działalności tych serwisów tylko zmienia ich regulaminy. Ja bym to potraktował jako zmianę kosmetyczną, wierzcie mi że D/A K. są spokojni o ich działanie! Gdyby tutaj się odezwali zaczęłaby się lawina pytań, zapewne chcą tego uniknąć oni też mają rodziny i święta tak jak wszyscy. Tak wiem są inni ludzie z ekipy FireMedia ale oni również mają prawo do odpoczynku, zobaczcie inna kwestię, ile osób musi pracować na działanie tej firmy?
-D.K
-A.K
-D.C
-P.S
-itd. itd.
Czyli masa osób które ma w interesie działanie tej firmy jak należy i proszę nie pisać o końcu zarabiania bo ta ekipa robi naprawdę wiele byście mogli spokojnie spać podczas pracy w ich serwisie, tymczasem radzę iść na pasterkę lub jak kto woli do klubu na imprezę, obudzić się rano i pracować jak należy, nie zważając na wprowadzone zmiany.
Koniec Paniki i Wesołych Świąt!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 25-12-2014 00:47
Oni nie mają tylko serwisu Firesub.pl, bo mają i inne
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 25-12-2014 01:36
A o czym mowie..
Co jak co ale wiem bardzo dobrze czym sie zajmuja i wiem w jaki sposob to robia dlatego mowie ze badzcie spokojni.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - maciej112 - 25-12-2014 03:07
I jak tam u was konwersja sie zmienila po zmianach na programach />??
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - 4funsecond - 25-12-2014 08:57
Edit : Model płatności ppa a regulamin po subach został?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - suchy0001 - 25-12-2014 09:06
A co się zmieniło bo chyba nie widzę?
Tapatalk xperia z2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ajaa - 25-12-2014 09:30
Nic się nie zmieniło, zmian mają dokonać w weekend.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 25-12-2014 09:37
Jeszcze nic się nie zmieniło. Trzeba oczekiwać zmian nawet lada chwila. Nie będą to aż tak ogromne zmiany uwierzcie mi bo rozmawiałem wczoraj z kimś.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ajaa - 25-12-2014 09:44
(25-12-2014 09:37)light napisał(a): Jeszcze nic się nie zmieniło. Trzeba oczekiwać zmian nawet lada chwila. Nie będą to aż tak ogromne zmiany uwierzcie mi bo rozmawiałem wczoraj z kimś.
Nie "lada chwila" tylko zmiany zostaną wprowadzone dopiero w WEEKEND.
|