RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 22-12-2014 18:47
Jeśli ktoś chce zastosować się do ustawy to musi bezposrednio pod numerem umiescic koszty, czasy wysyłania oraz sposób włączenia i wyłączenia, dodatkowo dać do zaznaczenia, że użytkownik akceptuje fakt, że traci prawo odstąpienia od umowy, bla bla bla. Na chwilę obecną proszę nie panikować, jak tylko będziemy mieć pewność to damy znać co i jak, nie chcemy informować jeśli nie wszystko jest jasne.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 22-12-2014 18:48
Nie nie oszukuje ponieważ oferta jest skonstruowana tak że albo ktoś może wziąć udział w prawdziwym konkursie bądź szpieg sms jest ofertą zachęcającą do skorzystania z oferty subskrypcji a nie ofertą szpiegowania. To jest landing page zachęcający do korzystania z oferty także nie oszukuje, firemedia pilnuje się pod tym względem.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - czlowien - 22-12-2014 18:55
(22-12-2014 18:48)AnnaKa napisał(a): Nie nie oszukuje ponieważ oferta jest skonstruowana tak że albo ktoś może wziąć udział w prawdziwym konkursie bądź szpieg sms jest ofertą zachęcającą do skorzystania z oferty subskrypcji a nie ofertą szpiegowania. To jest landing page zachęcający do korzystania z oferty także nie oszukuje, firemedia pilnuje się pod tym względem.
Oszustwo - Są to wszystkie różnorodne sposoby, jakie człowiek jest w stanie wymyśleć, w celu uzyskania indywidualnych korzyści od drugiego poprzez fałszywe sugestie lub ukrycie prawdy. Należą do nich wszystkie niespodzianki, triki, przebiegłe działania i fałszerstwa oraz każde nieuczciwe postępowaniem, w którym druga strona jest oszukana.
Wątpię, żeby ktoś reklamował np. fejs szpiega/podglądacza pisząc np. "Oczywiście nie bedziecie mogli zobaczyć kto Was podgląda na Facebook'u, ale zapiszecie sie do płatnej usługi i być może wygracie wirtualną lornetke (wygrywa jedna osoba)"
Oczywiście ja nikomu nie mam za złe zwykłego promowania, tylko po prostu śmieszy mnie jak ktoś działający w sub sms nazywa innych oszustami
A całkowicie inna sprawa, że to jest legalne - w to nie wątpię akurat.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - SokoleOko - 22-12-2014 19:04
jak dodać tekst do pustej oferty? bo da sie tylko zmienic kolor ;/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - damianus627 - 22-12-2014 21:24
Musisz zrobić swoje iframe na stronie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - suchy0001 - 23-12-2014 10:11
Jestem ciekaw jak koneersja ma wzrosnąć przez tą ustawę Kiljan dawaj jakieś ciekawe info
Tapatalk xperia z2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - SokoleOko - 23-12-2014 16:33
Kiljan masz już jakieś info ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Koja - 23-12-2014 17:15
Jak będzie chciał to napisze, nie musicie pisać co godzine.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 23-12-2014 19:20
Jeśli chcecie rozwiać swoje wątpliwości odwiedzajcie strony które prowadzą sprzedaż za sms jak ktoś chce przykład rozwiązania zapraszam na pw. mogę dać stronę ale podkreślam tylko dla osób pełnoletnich. Nie będę linkował w ich temacie zresztą to sprzedaż video.
Ale przypuszczam że tutaj będzie podobnie, co do paniki, jeśli Arturo jest spokojny i Damian to Wy również możecie czyż nie ?
#edit
Zaznaczam i uprzedzam z góry że to co pokazuje na PW dotyczy PREMIUM SMS !!! a nie FIRESUB... to tylko przykład rozwiązania dotyczący ustawy! Proszę mi nie pisać że to nie zwiększy konwersji w firesubie jeśli ta strona ich nie dotyczy. To przykład rozwiązania podkreślam jeszcze raz.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Reszka - 23-12-2014 23:12
miało być PW
|