RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - damianus627 - 22-12-2014 12:44
(22-12-2014 11:45)domin_dz napisał(a): Kiljan - możliwe, że przez tą ustawę wypiszą Wam wszystkich z usługi subskrypcyjnej, którzy się do tej pory zapisali?
Prawo nie działa wstecz.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - maciej112 - 22-12-2014 16:37
O której będzie coś wiadomo ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 22-12-2014 16:45
Spokojnie, jeszcze jest czas, ważne by było coś wiadomo do 25-ego.
Zresztą Ci co zarabiają fair nie mają czego się obawiać aż tak straszne zmiany nie będą jeśli nie wypali 'nadzieja' Kiljana
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - maciej112 - 22-12-2014 16:53
(22-12-2014 16:45)AnnaKa napisał(a): Spokojnie, jeszcze jest czas, ważne by było coś wiadomo do 25-ego.
Zresztą Ci co zarabiają fair nie mają czego się obawiać aż tak straszne zmiany nie będą jeśli nie wypali 'nadzieja' Kiljana
"coś wiadomo" winno być dzisiaj, tak jak pisali to wczoraj administratorzy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 22-12-2014 17:56
Rozumiem ale nie zawsze wszystko może być po ich myśli, pisałem dziś z jednym z nich i jeszcze nie było nic wiadomo.
Spokojnie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Juhas - 22-12-2014 18:10
Po co te pytania i tak nic się nie dowiecie przed 25
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 22-12-2014 18:28
U mnie już wiadomo, pewna firma rozwiązała problem, trzeba oświadczyć że jest się świadomym korzystania z ów usługi i że można w każdej chwili z niej zrezygnować. Myślę że firemedia podobne rozwiązanie rozważa z prawnikiem. Ale szykujcie się na coś takiego, konwersja delikatnie może ucierpieć ale teraz użytkownicy będą świadomi korzystania z usługi subskrypcyjnej. I nie będzie żadnego chowania stopek czy innego rodzaju chwytów by zarobić więcej, dlatego każdy kto to praktykował może dać sobie spokój, każdy kto zarabiał legalnie może spać spokojnie i promować sobie jak zawsze, nie musicie spinać pasa i zarabiać jak najwięcej do 25-ego ponieważ wiele się nie zmieni, będzie to podobna zmiana jak te wcześniejsze, tak jak wcześniej pisano, Firemedia wcześniej się już szykowała na tą zmianę. Teraz zapewne dyskutują o tym czy będzie wszystko ok. Zaś serwis taki jak eforsa niestety będzie musiał przerobić całkowicie swoje programy, co do pustych ofert myślę że będą one mogły pozostać jeśli uregulowane zostanie oświadczenie świadomości korzystania z usługi świadczącej przez serwisy subskrypcyjne.
~
Mogę się mylić ale wierzcie mi lub nie wiele się nie zmieni, jedynie co to odpadną Ci co oszukiwali.
Pozdrawiam wszystkich
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - broofie - 22-12-2014 18:40
@[AnnaKa] Programy eforsy i firesuba nie roznia sie znaczaco. Jedyna roznica jest to, ze FS organizuje konkurs a eforsa nie. Nie widze tez potrzeby przerabiania programow eforsy gdyz regulamin wciaz pozostaje ten sam. Wszystkie programy eforsy maja charakter satyryczno-rozrywkowy. Jedynie co sie moze zmienic (a raczej musi) to przycisk "Dalej" (domyslnie), ktory teraz ma pokazywac cene SMS.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AnnaKa - 22-12-2014 18:43
niekoniecznie musi to tak być rozwiązane, bynajmniej oferta na której ja zarabiam zmieniła się pod ustawę i jest inaczej.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - czlowien - 22-12-2014 18:46
Cytat:Mogę się mylić ale wierzcie mi lub nie wiele się nie zmieni, jedynie co to odpadną Ci co oszukiwali.
Kto w sub sms nie oszukuje? Przecież programy takie jak fejs szpieg, stream itd już z założenia są oszustwem.
Jeśli chodzi o takich co pisali, że coś jest darmowe - to tylko sie cieszyć, że ich już nie bedzie.
|