Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 12-06-2016 16:13

Czy jest jakaś opcja ukrywania referrala gdy chcemy coś promować w sejfiku? Widze za każdym razem sejfik.com/scripts/runner.php?PA, co najlepiej nie wyglada.

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 21-06-2016 23:29

(12-06-2016 16:13)jamroczik napisał(a):  Czy jest jakaś opcja ukrywania referrala gdy chcemy coś promować w sejfiku? Widze za każdym razem sejfik.com/scripts/runner.php?PA, co najlepiej nie wyglada.

Mówisz o linku który jest widoczny podczas przeglądania reklam? To nie ref a wewnętrzne numerowanie kampanii reklamowychSmile

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 22-06-2016 11:47

tak, tylko że widać go też w logach przeglądanych stron.

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 30-06-2016 16:03

Przypominam że z chęcią kupię każdą ilość SEJFIKOWYCH PUNKTÓW zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio w serwisie sejfik (nick: michalx2008x).

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - ArturG - 06-07-2016 14:23

@MrocznyKILL: Ja niedługo będę miał spoto punktów, więc co jakiś czas zerkaj, czy nie dostałeś ode mnie PW Wink

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 20-07-2016 00:11

(06-07-2016 14:23)ArturG napisał(a):  @MrocznyKILL: Ja niedługo będę miał spoto punktów, więc co jakiś czas zerkaj, czy nie dostałeś ode mnie PW Wink

Pamiętaj im więcej sprzedajesz tym większy przelicznik Smile Czekam na PW.

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Magisterek - 24-07-2016 21:12

Moje prywatne zdanie jest takie ze serwis bardzo slaby, zalezy tez oczywiscie dla kogo, wykupilem reklame - moze 1 klikniecie zaliczone a wedlug statystyk 240, potem zaktualizowalem (odswiezanie co 24h) a po 24h nie dodalo mi nawet do niej baneru, o zarabianiu nie bede sie wypowiadal.

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 24-07-2016 21:29

(24-07-2016 21:12)Magisterek napisał(a):  Moje prywatne zdanie jest takie ze serwis bardzo slaby, zalezy tez oczywiscie dla kogo, wykupilem reklame - moze 1 klikniecie zaliczone a wedlug statystyk 240, potem zaktualizowalem (odswiezanie co 24h) a po 24h nie dodalo mi nawet do niej baneru, o zarabianiu nie bede sie wypowiadal.

Opisz dokładnie jaki pakiet kupiłeś bo coś mi się wierzyć nie chce... zwłaszcza że napisałeś że Ci banera nie wyświetliło co sugeruje że sam popełniłeś jakiś błąd podczas zakupu lub edycji reklamy.

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Magisterek - 25-07-2016 08:18

@Up
Nie chce mi sie nawet tam logowac, pamietam ze czytalem dokladnie opisy wiec na pewno dobry, oferta jest za 1000 wyswietlen + bodajze 5 sekund ja ustawilem na 3k, banera nie wyswietlilo bo najpierw dodalem bez, zaktualizowalem reklame ktora "automatycznie sie odswieza po 24" ale najwidoczniej zapomniala.

RE: [ PŁACI ] Sejfik.com- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 25-07-2016 10:17

(25-07-2016 08:18)Magisterek napisał(a):  @Up
Nie chce mi sie nawet tam logowac, pamietam ze czytalem dokladnie opisy wiec na pewno dobry, oferta jest za 1000 wyswietlen + bodajze 5 sekund ja ustawilem na 3k, banera nie wyswietlilo bo najpierw dodalem bez, zaktualizowalem reklame ktora "automatycznie sie odswieza po 24" ale najwidoczniej zapomniala.

Jest sporo opcji gdzie mogłeś popełnić błąd. Reklamy są w pełni zautomatyzowane sam jestem również reklamodawcą w sejfiku kupiłem z pewnością już setki reklam i jakieś tam pojedyncze problemy zawsze były spowodowane tym że sam czegoś nie dopatrzyłem. Sprawdź proszę jeszcze czy nie pomyliłeś sekcji i nie wykupiłeś w sekcji kliki konkursowe. Jaki tak było to istnieje spora szansa że twoja www nie spełniała warunków i została zatrzymana przez moderatora stąd brak wejść.