![]() |
Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. (/Temat-Moi-rodzice-nie-wierza-w-zarabianie-przez-internet-93816) |
RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - Max998 - 10-02-2015 22:34 (10-02-2015 21:14)paoz napisał(a):(10-02-2015 11:51)joefdgod napisał(a): Moi też nie wierzyli do póki nie kupiłem po zdaniu prawka auta za hajs z sieci potem uwierzyli po kilku miesiącach przestali wierzyć gdy policja wpadła do domu i oskarżyli mnie o zachachmęcenie kont w metin2 Moi też często buczą, że w końcu wyląduję w więzieniu za te ''biznesy''. ![]() Ale tylko raz spociłem się jak dzika świnia w parku puszczona luzem kiedy pod blok przyjechała policja i przyjechali na moje piętro.. Na szczęście to do bezdomnego, który tam sobie urządzał domowisko. ![]() RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - joefdgod - 10-02-2015 23:16 Dla tych co zaciekawiła moja historia ![]() tutaj RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - Arczit - 23-11-2015 12:43 Mi to już nawet wmawiali że nie da się takiej kasy zarobić w internecie i na pewno handluje narkotykami haha ![]() RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - ivandzms - 01-02-2016 17:31 U mnie było identycznie; gadka, że narobię tym problemów i przede wszystkim, że to ściema bo nie da się tak zarabiać ![]() ![]() Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. - lokuero - 01-02-2016 21:59 Ja namowilem rodzicow, zeby mi konto w banku zalozyli. Jak mi zaczelo splywac siano z yt po dobrych kilkaset zl co miesiac to mieli piekne zdziwienie na twarzy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |