Hajs się zgadza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs się zgadza (/Temat-Hajs-sie-zgadza-91539) |
Odp: Hajs się zgadza - Lami - 05-09-2014 19:15 Czyli nie rozumiesz. RE: Hajs się zgadza - Mrostry0407 - 05-09-2014 19:42 (05-09-2014 19:13)quake3Dpro napisał(a): Czyli rozumiem ze mam spamowac i nic z tego nie wyniesc? Chyba warto poswiecic ten jeden dzien na "poszukiwanie" nisz? Spamując także potrafisz wywnioskować co zrobiłeś źle... Napisałeś tekst "xyz" , jest ~300 wejść ale 0 leadów, wniosek? nie przekonywujący tekst... RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 06-09-2014 08:52 Cytat:Spamując także potrafisz wywnioskować co zrobiłeś źle... No właśnie. Dlatego chciałem ten jeden dzień poświęcić na przynajmniej próbę wymyślenia nowych... pisałem przecież o tym. ;-; RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 06-09-2014 19:15 Co dzisiaj zrobiłem: - spamowałem - skracałem linki Spamowalem nie na FB, z uzyciem nowej niszy ktora na ten czas nie wypaliła. jednak jest to nisza ktora nie potrzebuje byc "widoczna od razu". Moge na niej kilka tygodni zarabiac, nie zniknie w spamie. Jednak na ten czas słabo. Dzisiaj spróbuję coś nowego obmyślić. RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 07-09-2014 14:45 Co dzisiaj zrobilem: - spamowalem na tej samej niszy co wczoraj - skracalem linki - otworzylem FP i jakis tam post napisalem Plany do konca miesiaca: - uzbierac 100zł - ogarnac FP bardziej pod skracacza Chce uzbierac tak "mało" ze wzgledu na to ze to kwota do wyplaty. Na sam poczatek dla mnie to taki minimum. Na co zbieram: - jakis tani ale nowy laptop do pracy i ewentualnie zagrania w cos czasem (jak bede mial laptopa to bede mial wiecej czasu na prace) RE: Hajs się zgadza - quake3Dpro - 08-09-2014 17:30 Co dzisiaj zrobiłem: - spamowałem na nowej niszy - przeszedłem na eforse (zaraz wytłumaczę) Plany do końca miesiąca: - uzbierac 100zł - ogarnąć FP A więc, czemu eforsa? Wypłata od 50 zł, lepsze stawki + możliwość jej wyboru, dużo ofert i możliwość edytowania np. strony "videło". Firesub: stałe stawki, możliwość zwiększenia ich ale nic nie zależy od Ciebie, bardzo mało możliwości edytowania strony/oferty. Wszystko mówi samo za siebie . ;D W dodatku popytałem ludzi i też bardziej eforse obstawiają. A WŁAŚNIE: Co do sygnaturki to te 0 zł to kwestia czasu XD Hajs się zgadza - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |