![]() |
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846) |
RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Pan Inwestor - 13-07-2014 05:34 Można posiadać dwa konta ale najlepiej załóż je z dwóch osobnych adresów IP i nie używaj tego samego konta na Payeer do wpłat/wypłat :-) RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - ZbysiuK - 14-07-2014 17:57 Słuchajcie. Mam zamiar wpłacić 200 Dolarów. Opłaca się jeszcze? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - UmCyK - 14-07-2014 21:57 Co teraz kupować ? http://scr.hu/2p8p/e4k5m RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - ZbysiuK - 15-07-2014 01:38 @UP a masz tego od PP ? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - UmCyK - 15-07-2014 11:17 Tak RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MrReynevan2 - 17-07-2014 09:29 Snow White ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - overlord25 - 17-07-2014 09:37 Moja pierwsza skromna wypłata ![]() Ale za miesiąc będzie jeszcze większa ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kolorpurpury - 17-07-2014 09:48 Ja zaczynając dużo wcześniej ale z bardzo skromną inwestycją (Pierwsza wpłata zaledwie 4$ ![]() Jak na razie widać, że goldenchase ma się bardzo dobrze i nie zapowiada się szybki upadek. Moje marzenie to, żeby wytrzymało do końca roku wypłacając - wtedy już będą to u mnie naprawdę przyzwoite dzienne kwoty ![]() Na payeer ktoś pytał co można zrobić z 10$. Wypłata na konto bankowe jest od 100$ i są dość duże prowizje więc opłaca się wypłacać tylko duże kwoty ![]() Tych, co posiadają jakieś BTC zapraszam do korzystania z golden-cows (link w pierwszym poście) Wczoraj wypłaciłem pierwsze 2 mBTC i 1.8 doszło po chwili na coinbase, czyli biorą prowizję 10% ![]() Zainwestowałem 11 mBTC. Na ten moment minimum do wypłaty u mnie zbiera się ok 18 dni. Na początku było to 26 dni. Reinwestując kolejne 2 mBTC myślę że wypłacę za 2 tygodnie. Potem ten czas między wypłatami oczywiście będzie coraz krótszy ale jeśli golden-cows wytrzyma do końca roku to moje 11mBTC pomnoży sie kilkakrotnie ![]() Cel to dobić do 1 Bitcoina RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MarketGlory - 18-07-2014 01:36 (17-07-2014 09:48)kolorpurpury napisał(a): Ja zaczynając dużo wcześniej ale z bardzo skromną inwestycją (Pierwsza wpłata zaledwie 4$ Witam ja aktualnie wypłacam 1,19$ więc nie jest też tak wcale źle, ale co do tego czy wytrzyma do końca roku to wątpię, chodź nie mówię że bym nie chciał, ale coś się ostatnio zwiesza ta stronka, rozumiem że może mieć duży naplyw nowych użytkowników ale czy to na pewno to ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - overlord25 - 18-07-2014 07:41 (18-07-2014 01:36)MarketGlory napisał(a):(17-07-2014 09:48)kolorpurpury napisał(a): Ja zaczynając dużo wcześniej ale z bardzo skromną inwestycją (Pierwsza wpłata zaledwie 4$ Ja uważam że golden chase spokojnie wytrzyma do tego roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |