![]() |
Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Zarobiony_Koles - 28-04-2014 16:53 Darmowe kody używa ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - ErgePL - 28-04-2014 17:05 Ehh... Poradnik "Make your own app" by Rock&Drug aka iKrypa i wszystko jasne! ![]() Chłopie (Abelabela2), jeśli zarabiasz na PPA zapewne masz jakiś folder z kodami czy choćby PDFa. ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - kariolmax - 28-04-2014 17:13 (28-04-2014 16:49)abelabel2 napisał(a):Może źle się wyraziłem za co przepraszam ale byłem trochę zmęczony po przyjściu(28-04-2014 14:41)kariolmax napisał(a): @badii Wolę programowanie ![]() Fake hacki piszę w VB na potrzeby PPA C++ uczę się i umiem już zrobić (prowizoryczną grę a raczej umiałem ponieważ zajmowałem się tym około 2 miechy temu) Z góry przepraszam ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - abelabel2 - 28-04-2014 20:21 Korzystając z poradników nie możesz powiedziec o sobie że piszesz hacki ![]() @kariolmax nadal mnie nie przekonujesz, powiedz mi więcej, jeżeli można wiedziec, o tej grze ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - piotrekprorok - 28-04-2014 20:25 (28-04-2014 20:21)abelabel2 napisał(a): Korzystając z poradników nie możesz powiedziec o sobie że piszesz hacki Się uczepiłeś jak rzep psiego ogona. Otwórz swój dziennik i go zaśmiecaj a nie tylko sobie bezsensownie nabijasz posty. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - SexPistols - 28-04-2014 20:47 Co do tego dzieciństwa to muszę coś napisać ![]() ![]() ![]() ![]() 1zł wystarczyło mi na loda w wakacje ![]() Wszystkiego jest więcej więc i dzieci więcej dostają. Porównajcie swoje dzieciństwo do dzieciństwa swoich rodziców, tak jest z pokolenia na pokolenie ![]() ![]() No i jeszcze nie rozumiem czepiania się Karola ![]() ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - zozols1 - 28-04-2014 20:47 On ma 12 lat więc Ty abelabel2 czego od tego dzieciaka wymagasz? Moim zdaniem jest to chłopak z przyszłością. Zarobił już trochę w necie, więcej ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - aero2 - 28-04-2014 21:09 Dorastasz w czasie w którym zarabianie przez internet nie jest już dziedziną tabu. Jak byłem w twoim wieku, to nie było komputera ani internetu dla każdego, jeszcze jak się mieszka na wsi, ani nawet tego forum na którym tu wspólnie piszemy. W końcu zakupiłem kompa, koledzy mieli, ja też muszę mieć, ale służył on mi wyłącznie do grania, co uważam teraz za stracony czas, mogłem go lepiej wykorzystać. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - SexPistols - 28-04-2014 21:31 (28-04-2014 21:09)aero2 napisał(a): Dorastasz w czasie w którym zarabianie przez internet nie jest już dziedziną tabu. Czy granie w gry sprawiało Ci przyjemność? Dobrze się bawiłeś? Nie da się tracić czasu na coś co się lubi ![]() ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum - ogromny cel - Zarobiony_Koles - 29-04-2014 05:19 @[abelabel2] Widzę mocny bul dupy, że ktoś młodszy od ciebie hajsy zarabia a ty nie możesz ruszyć swojego móżdżku i czekasz na gotowe. Nie załważyłeś, że czasy się zmieniają? 30 lat temu dzieci/młodzież nie wiedziała co to jest komputer/telefon a teraz? Co z rokiem ludzie są mądrzejśi i pogodź się z tym faktem drogi abelabela2. A teraz zrozum to, że nasz kolego karol trochę źle się wysłowił a ty wszystko wyciągasz z kontekstu.. Tak tak, po najeżdzasz na niego nic to nie zmieni, niszy ci nie da ![]() |