![]() |
CashPirate - dorób sobie na androidzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: CashPirate - dorób sobie na androidzie (/Temat-CashPirate-dorob-sobie-na-androidzie-84455) |
RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - pidzej - 03-04-2014 20:16 Czy tylko ja mam takie wrażenie albo wogóle ostatnio brak apek. Przez ten tydzień może zarobiłem tylko jakies 300 punktów. Gdzie przeważnie w tydzien spokojnie dochodziło do wypłaty;/ nie wiem co jest ;c RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - milly93 - 03-04-2014 20:41 Dużo aplikacji pojawia się wcześnie rano, około 6 może 7. Tylko mają po 65pkt ;/ RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - pidzej - 04-04-2014 15:14 No właśnie o tej godzinie wstaję i spoglądam i widuje może 1 apke, jeśli chociaż. Jak sprawnie zarobić na android :) Cz 2 ! cash pirate ! - dovakhinpl12 - 04-04-2014 17:58 Witajcie ![]() Tutaj znajdziecie Pierwsze kroki Jak zgłaszać się do supportu Jak zdobywać poleconych VPN'Y 1.) pobieramy Cash Pirate 2.) Rejestrujemy się z kodu : OJLMXD 3.) teraz mamy bonus 500 Coins ( +50 % coins za kazdą akcję ) 4.) Wykonujemy oferty Najlepiej badabee i akazoo ( Pamiętajcie żeby najpierw wykonać oferty ze strony głównej gdyż są lepiej kredytowane) 5.) Po każdej instalacji jakiejkolwiek apki zaleca się czyszczenie danych aplikacji i plików cookie !!!! 6.) Pojawia się 2 gi raz jakaś oferta ? Robimy ją !!!! Policzy Co jeśli nam nie zalicza ? Piszemy do supportu ! ![]() Formułka : Hello i have completed the offer but i did'nt received any credits Zaliczą nam do 24 H Używaliście MintCoins ? No cóż jeżeli używaliście mint coins to nie ma się co martwić ! są tu inne offerwalle co sprawia że mamy oferty do wypełnienia ! Potrzebujesz screena apki , jakiejś formułki ? Pisz do mnie na pw ![]() GG : 37384074 Jak pozyskać refów ? Cóż polecam stworzyć bloga o zarabianiu ! !!! WAŻNE BLOGA NIE POPRSOTU SPAM I spamować na różnych forach itp ( np dogry) Linkiem do bloga zamiast do apki ![]() Większa szansa na ref'a ITD System Poleconych : Twój Polecony : 10 % Jego Zarobków ( coins ) Polecony Poleconego : 5 % Zarobków ( coins) Jest to chyba jedyna apka umożliwiająca pasywny zysk Min wypłaty : 2,5 $ Realizacja : do 24 H VPNY : Hotspotshield ( US ) Hide Me ( international) VPNY umożliwiają nam robienie ofert dla innego kraju np złożenie zamówienia w tchibo (4 $ dla nas ) ( niemiecki VPN) NAJCZĘŚĆIEJ ZADAWANE PYTANIA , PROŚBY O PORADY BĘDĄ UDOSTĘPNIONE PUBLICZNIE !! NWM JAKIE MACIE PYTANIA WIĘC ZROBIĘ TUTAJ RÓWNIEŻ Q&A A i proszę o odpowiedź : Chcecie dowody wykonań ( dla supportu ) żebym dawał tu publicznie ( screeny) czy lepiej z tym na pw ? RE: Jak sprawnie zarobić na android :) Cz 2 ! cash pirate ! - raikks - 04-04-2014 18:26 Po tym kodziku , za każdą naszą ofertę x0.50 ? RE: Jak sprawnie zarobić na android :) Cz 2 ! cash pirate ! - lubiekeppa - 04-04-2014 19:21 poszlo z refa . Jakie są progi wypłat ? RE: Jak sprawnie zarobić na android :) Cz 2 ! cash pirate ! - dovakhinpl12 - 04-04-2014 21:53 Progi wypłat : 2.50 USD - 2500 Coins 5.00 USD - 5000 Coins 10.00 USD - 10000 Coins na 2500 Coins ujdzie dosyć szybko zwłaszcza że mamy na początku + 50 % bonus Czyli np Oferta np badabee 320 + 160 = 480 Coins (0.48$ ) Czyli z samym bonusem uzbieramy już 1500 Coins ( 1,5$) + oczywiście mamy prowizje z poleconych (10%) Co daje i dobry dochód aktywny i dosyć niezły pasywny RE: Jak sprawnie zarobić na android :) Cz 2 ! cash pirate ! - gorzki852 - 05-04-2014 09:12 Dawaj screeny na ogólnym ![]() RE: Jak sprawnie zarobić na android :) Cz 2 ! cash pirate ! - RainbowDash - 05-04-2014 10:51 @gorzki852 Niemiecki VPN -> TrialPay Dzisiaj zleciłem wypłatę, ciekawe czy przyjdzie ![]() Edit: Za VPN poleciał ban po ~4 godzinach od zlecenia wypłaty. RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - przemoprzemek4 - 05-04-2014 12:17 Ta aplikacja to jakaś ściema! Razem z kolegą uzbieraliśmy 2500 coinsów, zażądaliśmy wypłaty i oboje dostaliśmy bana za nic -.- Robiliśmy wszystko co jest zgodne z regulaminem. Na email dostałem taką oto treść: Cytat:Hello, |