BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: BlogLock (/Forum-BlogLock-384) +---- Wątek: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! (/Temat-BlogLock-net-Darmowa-Platforma-Blogowa-zintegrowana-z-wlasnym-systemem-PPA-80936) |
RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z PPA! - bubaj123 - 03-02-2014 19:20 Będzie trzeba wypróbować RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - asiorek - 05-02-2014 02:21 ja mam takie pytnko, jak można odblokowac gateway bez wykonania płatnej akcji ? tak wyglądaja moje staty last week wejścia sa gatewaye otwarte a leadów żadnych ? Jak to możliwe. ? RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - Karczu - 05-02-2014 02:34 Ze screena przecież jasno wynika, że gateway został otwarty tylko 4 razy (przypuszczam dodatkowo, że pewnie w tym część jest Twoja), kliknięte na nim zostało 6 ofert i nie było z nich żadnego leada. Odp: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - asiorek - 05-02-2014 02:40 No tak, ale pod gatewayem mam ukryty link na ktorego sie dostali ( i to na pewno nie sa moje wejscia w linki) a zeby dostac sie d zawartosci pod gatewayem trzeba ( bynajmniej tak mi sie zdaje) wykonać oferte Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - Karczu - 05-02-2014 02:52 Jeżeli nie wykonali oferty to na pewno nie są to wejścia w wyniku odblokowania gatewaya, bo to jest fizycznie niemożliwe. Musieli do tego linku dotrzeć w inny sposób lub może te wejścia sam sobie nawet nieświadomie nabiłeś. Btw "bynajmniej" to nie jest zamiennik słowa "przynajmniej" RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - Zarobiony_Koles - 05-02-2014 07:11 A na jakiej p odstawie można zarabiać na BlogLock.net? Mam bloga założonego na tej platformie i co dalej? Odp: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - asiorek - 05-02-2014 08:15 Prowadzisz normalny blog tak jak np na.blogspocie itp tylko masz gateway z ofertami ktory mozesz sobie dopasowac, i tym gatewayem blokuujesz link Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - Zarobiony_Koles - 05-02-2014 08:54 To nie dla mnie, wolę prowadzić bloga na hostingu i domenie... E tam RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - michal86ole - 05-02-2014 09:27 To tam możesz sobie zainstalować plugin i blokować co tylko Ci się podoba. RE: BlogLock.net - Darmowa Platforma Blogowa zintegrowana z własnym systemem PPA! - matie996 - 05-02-2014 12:06 Dlaczego gdy wchodzę w statystyki to wczytują mi się i wczytują, i nic nie ma? |