![]() |
Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D (/Temat-Typy-NBA-mareczka-bo-wygonili-od-badiiego-D-80276) |
RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - badii - 28-11-2013 14:12 3/4 . RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 28-11-2013 21:10 (28-11-2013 12:59)PremAccHack napisał(a): Ile weszło? Weszlo jak badii napisal 3/4. Gdyby Parker sypnal jedna trojke wiecej czy zdobyl 2 punkty + asyste to linia zostalaby pokryta. Mial 23 punkty(punkty+asysty) ale zabraklo szczescia. Wtedy nocka bylaby na rowne +300zl. Tak jest "tylko" +109zl. I od razu napisze tutaj PremAccHack, bo na pw nie raczysz odpisac ![]() ![]() Typow dzis nie bedzie, bo nie graja, ale jutro jest az 13 meczow wiec na pewno cos sie pojawi. Takze do uslyszenia ![]() Edit: od 19 listopada czyli 9 dni strata/zysk to +414zl. Jak dla mnie to dobry wynik i to, ze jest troche czerwonego nie znaczy ze nie zarabiamy. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mireck - 28-11-2013 22:23 Oczywiście że zysk jest ![]() Kilku typów nie byłeś w 100% pewnych i kilka nie weszło ![]() ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - kwenk21 - 29-11-2013 02:22 Mareczek takim sprawom trzeba pokazywać światło dzienne jak najbardziej, słyszałem już o tej stronce zanim ukazały się fakty, jeśli będą tam zamieszczane Twoje typy bądź sam będziesz chętny założyć swoją stronę z takimi analizami jak przy pierwszym swoim poście, jak dla mnie sam mógłbyś poprowadzić taką stronę ![]() PS: PremAcc nieładnie ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 29-11-2013 23:51 No niestety. Teraz probuje ogarnac hokej, ald nie pyka cos i strona upadnie za chwile. Typy na dzisiaj tylko 3. "Tylko" bo jest az 13, ale gram te ktore wedlug mnie sa najpewniejsze. 1. Utah Jazz vs Phoenix Suns typ: Suns win @ 1.78 2. Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks typ: Mavs @ 1.85 3. Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons typ: LAL(+6.5) @ 1.76 Powodzenia wszystkim. 2/3 wchodza i jest lekki plus. Oczywiscie mam nadzieje, ze wszystkie wejda ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - NowyKoles - 30-11-2013 13:44 2/3 ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 30-11-2013 15:05 Zgadza sie, szkoda. A to dlatego, ze prowadzili przez 3 kwarty i wszystko bylo pod kontrola. W 4 odslonie 24:12, rzut 4 sekundy przed koncem na 88:87 i do tego spudlowany rzut, ktory dalby Dallas zwyciestwo. Coz, nie ma co narzekac, bo i tak jest +54zl, ale moglo byc prawie +240zl. Potem podam typy na noc. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 30-11-2013 19:08 Dobra mistrzowie. Dzis zaczynam moj wspanialy "system" allin. Potem NBA, a teraz postanowilem zaczac taka gre na europejskich ligach. 1. Dijon vs Nanterre typ: Nanterre(+5.5) @ 1.30 2. Valladolid vs Bilbao typ: Valladolid(+13) @ 1.28 3. Reggio Emilia vs Bologna typ: Reggio(+2.5) @ 1.31 Dodalem takie proste zasady. 1. Stawiamy tylko handicapy plusowe. Dzieki temu zwiekszam prawdopodobienstwo. W momencie postawienia takiego zakladu mamy 50% szans + % za kazdy +1 punkt. Tak jak Valladolid dla przykladu. Mamy 50% +13punktow czyli teoretycznie szanse wzrastaja do ok. 69-70%. 2. Dla NBA. W europejskich ligach bede tez gral faworytow z dodatnim handi. Za to w NBA bede szukal takich meczow na ktorych bukmacher po prostu wystawil zla linie tzn. Graja 2 wedlug mnie rowne druzyny, a handi wynosi na jedna +6-8. To ja dodaje do tego 7 i gram po kursie 1.30. To tyle. Takie 2 proste zasady, ale mysle, ze warto sie ich trzymac, a wygrywanie stanie sie latwiejsze. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - NowyKoles - 30-11-2013 19:26 Postawione ako za 5 funtów ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 30-11-2013 21:49 Lipa. Valladolid raczej nie wejdzie |