![]() |
Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! (/Temat-Facebook-Zarabiaj-Codziennie-77743) |
RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 25-10-2013 06:50 (24-10-2013 19:00)grzybekmalutki napisał(a): Wpłata na konto zrobiona, podesłać potwierdzenie?? Chciałbym przyspieszyć transakcję. Niestety, ale tak jak pisałem w wiadomości prywatnej nie przyjmuje potwierdzeń. Dopiero po wpływie na konto wyślę poradnik. (25-10-2013 01:39)aniglo napisał(a): przelew na PP wysłany-czekam na przesyłkę. Poradnik został wysłany. Dziękuję za zakup ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - prololex - 25-10-2013 08:07 Też czekam na poradnik , wczoraj wysłałem pieniądze przez pp ![]() Edit : Przeczytałem poradnik i uważam , że pracując wedle wskazówek nie da się nie zarobić . Wszystko napisane krok po kroku , więc nawet laik powinien sobie poradzić . Poradnik naprawdę godny polecenia ![]() Myśle , że szczególnie przyda się osobom , które zaczynają zabawę z facebookiem . RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - aniglo - 25-10-2013 11:40 transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie."plus" dla Szamana.poradnik-czytam...poprawnie napisany.czy przy jego pomocy zarobię-napiszę jak będą efekty. polecam i poradnik i Szamana ![]() jeśli możesz wyślij na PW kontakt(GG,skype...)-mam kilka pytań,a tu jeszcze blokada PW RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 25-10-2013 11:54 (25-10-2013 11:40)aniglo napisał(a): transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie."plus" dla Szamana.poradnik-czytam...poprawnie napisany.czy przy jego pomocy zarobię-napiszę jak będą efekty. Dziękuję za recenzję. Tu udostępnie ze mną kontakt, bo pewnie nie tylko Wy będzie chcieli się ze mną skontaktować. Proszę o zaproszenia na Facebooku: Johny Carther. Po akceptacji zaproszenia możemy spokojnie rozmawiać. Często jestem po 19, ponieważ na tym koncie mam FP i muszę się nimi zajmować. Zapraszam osoby zainteresowane ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Spyrek - 25-10-2013 15:06 Pytanie do tych, którzy kupili poradnik, z tego co wiem to razem to w poradniku jest skrypt do zapraszania znajomych do polubienia fanpage. Działa ten skrypt z najnowszą aktualizacją fejsa, gdzie zamiast zaznaczania znajomych, do których wysłać zaproszenie, trzeba kliknąć przycisk "Zaproś" ? RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - badii - 25-10-2013 15:10 @up Mi tam nie dzialal, nie wiem jak innym, ale zawsze mozesz myszke w jednym miejscu ustawic, znajomi beda sie zmieniac i kliknac "zapros" ![]() ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 25-10-2013 15:11 (25-10-2013 15:06)Spyrek napisał(a): Pytanie do tych, którzy kupili poradnik, z tego co wiem to razem to w poradniku jest skrypt do zapraszania znajomych do polubienia fanpage. Działa ten skrypt z najnowszą aktualizacją fejsa, gdzie zamiast zaznaczania znajomych, do których wysłać zaproszenie, trzeba kliknąć przycisk "Zaproś" ? Właśnie niestety, ale jest problem ze skryptem. Będę starał się coś z tym zrobić ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - UmCyK - 25-10-2013 15:30 Zamówiłem sobie 100 kart kurierem dostałem je w środę.(zapłaciłem) A dzisiaj mi listonosz przynosi kolejne 100 0.o A tutaj nic nie zamawiałem ani nie płaciłem. RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - tiumer - 25-10-2013 15:31 Poradnik wysłany kilka minut po zapłacie. Po przeczytaniu myślę, że naprawdę da się na tym zarobić ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 25-10-2013 15:35 (25-10-2013 15:30)UmCyK napisał(a): Zamówiłem sobie 100 kart kurierem dostałem je w środę.(zapłaciłem) HEHE. Możesz mi dać. Nie obrażę się ![]() |