Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. (/Temat-CLO-Naliczenie-oplaty-Lockerz-776)

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Karpik - 10-01-2010 17:54

Dokładnie, to wina Lockerz. Dowiedziałem się, że napisali pełną nazwę zegarka, oraz jego wartość.

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Adusiax - 10-01-2010 18:45

Czyli specjalnie Cię wrobili...
Zabrali punkty, zegarek dostali w prezencie :/

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - cvx - 10-01-2010 18:48

Nie, lockerz nie jest niczemu winne otrzymał zegarek od nich za darmo pokryli koszty przesyłki (100$!!!) a to nie ich wina że nasze kochane państwo nalicza horrendalne sumy Vatu..

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - A_r_e_k_ - 10-01-2010 19:00

Przesyłka na pewno nie kosztuje aż 100 $ ! Ponieważ wtedy VAT wyniósłby 110.43 PLN...po drugie dziwne wydaje mi się to, że po dwóch dniach od potwierdzenia wygrania zegarka masz już niby nagrodę. Moim zdaniem ktoś Cię wkręca i tyle a Ty się dajesz!

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Greg0rr - 10-01-2010 19:02

Mam wrażenie że tylko w Polsce mamy takich debilnych celników. Ch*j ich powinno obchodzić co jest w tej paczce. Gift to Gift. Jest to moje, więc wara od tego. A tą debilke z pracy powinni zwolnić i zakazać wykonywania zawodu, bo PRZEZ TAKICH DEBILI ten kraj jest taki jaki jest.

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Admin - 10-01-2010 19:03

arek to nie jest nagroda z sylwestrowego restocku tylko z wczesniejszego co do nagrania to można zgłupieć bo babka nie powiedziala jednoznacznie ile kosztuje paczka można było zrozumieć że zegarek i paczka to 100$ tak więc pozostaje czekać ...

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - A_r_e_k_ - 10-01-2010 19:05

Ale na innych forach jak czytałem ile zapłacili a jaka była rzeczywista cena tych rzeczy to wychodziło mi, że przesyłka kosztowała ok 10$...

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Killer - 10-01-2010 20:15

być może kurierka go wzieła na kase, a być może inne paczki miały mniejsza wartość i inne koszta w tym wypadku płacił tyle co napisał nie wierzysz to twoj problem...

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - lokarz - 10-01-2010 21:42

to za to się płaci?!!!!!!!! a jak bym np. zgarnoł psp i też by mi gościuwa taka przyszła i zadzwoniła zembami żeby płacić 50 $ za przesyłke i jeszcze za całą paczke np za ten zegarek cow nim jest to widoczne są oszuści bo miało być wszystko za darmo ? Napiszcie mi co sie z tym do cholery dzieje za przeproszeniem no

RE: CŁO ?! Naliczenie opłaty Lockerz. - Leopard - 10-01-2010 21:44

Lockerz to nie oszusci...oni nic nie kasuja...nasz kochany kraj bierze VAT i Cło...Sad