Złoty Biznes - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Złoty Biznes (/Temat-Zloty-Biznes-77242) |
RE: Złoty Biznes - matrix1234 - 14-11-2013 09:37 Jak czytam tego typu tematy zawsze zachwyca Mnie jak Polak dla Polaka jest życzliwy Zawsze jest tyle osób gotowych specjalnie założyć konto na forum z myślą tylko i wyłącznie by poinformować a następnie zachęcać do tych cudownych rozwiazan oczywiście z dobrego serca. A spróbuj tylko powiedzieć słowo źle to pojawi się jeszcze więcej by walczyć o duszę bladzacych. RE: Złoty Biznes - wielkiTHOR - 14-11-2013 09:49 (14-11-2013 09:37)matrix1234 napisał(a): Jak czytam tego typu tematy zawsze zachwyca Mnie jak Polak dla Polaka jest życzliwy "walczących" jest 2-3 z grona omamionych na webinar i którzy utopili pieniądze, reszta "życzliwych" to ich multi konta i robią sztuczny tłok i posty ile to niby jest osób zachwyconych tym biznesem i jakie oni to pieniądze zarabiają w tym miejscu podsumować można tak : srutututu majtki z drutu nie do rymu nie do sensu wszyscy "życzliwi" wylizywać g...a z pod kredensu RE: Złoty Biznes - matrix1234 - 14-11-2013 10:26 Tak, poza tym samo złoto jest pewnym fenomenem. Nawet jak większość wie ze złoto spadło 26% w skali roku to i tak jest skorych by uwierzyć że mogą zarobić na mechanizmach opartych na złocie kupę kasy. RE: Złoty Biznes - wielkiTHOR - 14-11-2013 12:04 (14-11-2013 10:26)matrix1234 napisał(a): Tak, poza tym samo złoto jest pewnym fenomenem. za mało jeszcze polaczków nauczyło się jak zarobili na złocie w amber gold naiwność ludzka nie zna granic, a gdyby z głupoty rosły skrzydła to wszyscy ci z tego "biznesu" mieli by je w długości kilkuset kilometrów z obu stron RE: Złoty Biznes - danwidlo - 14-11-2013 12:40 (14-11-2013 05:31)marcel_kk napisał(a): @up, następny nawiedzony ? Zapewne multikontowiec stworzony po to Wypraszam sobie takie porównania. Nie znasz mnie a ja ciebie więc dlaczego mi ubliżasz? Nie jesteś zainteresowany współpracą to nie współpracuj. jesteśmy w wolnym kraju i każdy ma prawo do swojego zdania. (14-11-2013 08:49)wielkiTHOR napisał(a): raczej konto kupione na allegro bo z 2012 roku ale post napisany w wiadomym celu Po co miałbym niby kupować konto na allegro? Jaki byłby w tym cel? Może Wy mi powiecie? Bo widać że macie już w tych sprawach doświadczenie. Skoro tak wszytko krytykujecie to proszę powiedzcie w jakich systemach działacie? Na czym zarabiacie on-line? Czy wszyscy wasi klienci zawsze zarabiają? Czy nikt nie stracił? Pokaż mi taki biznes to chętnie dołączę! RE: Złoty Biznes - Kiljan - 14-11-2013 13:16 (13-11-2013 23:50)danwidlo napisał(a): Musze przyznać, że dyskusje na tym forum są bardzo ciekawe. Aż miło się czyta :-)Czyli reasumując jestem typowym Polakiem i patrzę z zazdrością na sukces innych, ponieważ sam takowego nie osiągnąłem - przyjąłem! (14-11-2013 12:40)danwidlo napisał(a):Po co? Z prostego powodu, każda zachęcona osoba zwiększa prawdopodobieństwo otrzymania kasy, tak więc daruj sobie takie czcze gadanie. Szkoda ze to ty nie masz pojęcia jak ta owa firma działa i jaki ma plan, ale wkrótce się dowiesz.(14-11-2013 05:31)marcel_kk napisał(a): @up, następny nawiedzony ? Zapewne multikontowiec stworzony po to ps. wszyscy moi klienci zarabiają... RE: Złoty Biznes - wielkiTHOR - 14-11-2013 13:23 (14-11-2013 12:40)danwidlo napisał(a):(14-11-2013 05:31)marcel_kk napisał(a): @up, następny nawiedzony ? Zapewne multikontowiec stworzony po to ja nie mam żadnych klientów i nie potrzebuję ich by zarabiać. Nie chodzę również i nie pierdolę farmazownów w stylu ele mele dudki jaśm malutki byle na czyimś spranym mózgu coś wycisnać, wydudkać x osób by stracili a ja bym radość miał, że coś dostałem gdzie ja zarabiam : bukmacherka a dokłądniej betgun i tam obstawianie lotto gdzie mam szeroki wachlarz możliwości obstawiania opcji zakładu na dane losowanie danej loterii GPW neobux wiedzę zdobywam sam i mój zarobek uzależniony jest od mojej wiedzy, pomysłowości i sprytu i podejmowanych działań i decyzji w tych rzeczach możesz sam zarabiać, wystarczy myśleć, uczyć się i czytać z dostępnych rad, porad, opinii jakich w internecie jest cała masa, wyciągać odpowiednie wnioski, analizować rynek i uwierz nie potrzeba ci piramidy amber gold w szwabskim wydaniu by zarabiać pieniądze i na tych rzeczach zarobisz, w szwabskiej amber gold nie zarobisz dopóki nie wciśniesz kitu zaciemniałym średniowiecznym bałwanom z czasów króla ćwieczka i oni nie dokonają wpłaty RE: Złoty Biznes - marcel_kk - 14-11-2013 13:37 (14-11-2013 12:40)danwidlo napisał(a):(14-11-2013 05:31)marcel_kk napisał(a): @up, następny nawiedzony ? Zapewne multikontowiec stworzony po toWypraszam sobie takie porównania. Nie znasz mnie a ja ciebie więc dlaczego mi ubliżasz? Nie jesteś zainteresowany współpracą to nie współpracuj. jesteśmy w wolnym kraju i każdy ma prawo do swojego zdania. @danwidlo, zapłacili Ci abyś zapisał sie na to forum i z uporem maniaka powtarzał tą mantre ? Pokaż jakiś swój dowód wypłaty, bo zachwalasz tą piramide jakbyś z niej żył. Żałosny jest Twój chory upór, za chwile zaczne Ci współczuć jak człowiekowi upośledzonemu, bo zapewne utopiłeś tam kilka tysiaków i teraz sapiesz sam do siebie RE: Złoty Biznes - danwidlo - 14-11-2013 14:53 (14-11-2013 13:37)marcel_kk napisał(a): Żałosny jest Twój chory upór, za chwile zaczne Ci współczuć jak człowiekowi upośledzonemu, bo zapewne utopiłeś tam kilka tysiaków i teraz sapiesz sam do siebie Przy niczym się nie upieram, a z powyższej konwersacji widać że mam kilku aktywnych słuchaczy więc nie "sapię sam do siebie" :-) Fajnie że też zarabiacie w sieci, i że swoimi doświadczeniami dzielicie się z innymi. Każdy ma prawo do własnej opinii i niech tak zostanie. RE: Złoty Biznes - marcel_kk - 14-11-2013 15:30 @Up, zainwestowałeś czy nie w ta piramide ? Dalej nie rozumie Twojego uporu w wychwalaniu tego oszukańczego procederu, bo inaczej nie można tego nazwać, skoro dobrowolnie "inwestor" wpłaca pieniądze na czyjeś konto i aby odzyskać choć kawałek musi się dwoić i troić, kłamać, naginać fakty, aby znaleźć jelenia który dozna odrętwienia umysłowego i wpłaci kase. Tak poza tym osobom które już wpłaciły i nie znalazły żadnego chętnego proponuje o wystąpienie do swoich polecających o zwrot 540 €, gdyż w innym przypadku pozostanie zgłosić sprawę na policje w myśl artykułu 286 paragraf 1 Kodeksu Karnego. Czytaj, może rozjaśni Ci to sprawę i spojrzysz na to z innej strony: Art. 286 ustanawia odpowiedzialność karną za przestępstwo oszustwa. Polega ono na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym poprzez wprowadzenie w błąd, wyzyskanie błędu lub niezdolności należytego pojmowania przedsiębranego działania. Celem działania sprawcy jest dążenie do osiągnięcia korzyści majątkowej. |