Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zły dziennik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zły dziennik (/Temat-Zly-dziennik-75068)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 18-11-2013

Nie przeczytałem Mireck, bo prawie mnie nie było na forum. Jak coś to PW Big Grin

Ostatni tydzień strasznie zaniedbałem forum. Powody są różne, głównie to, że znalazłem fajną niszkę, z której wpada 200-300 zł dziennie i zarabiam póki się nie wypali Big Grin Do tego ciągle rozwijam facebooka, więc naprawdę mało czasu Smile

W ostatnim tygodniu kupiłem fanpage 200 tys (mój największy Big Grin) Miałem za te pieniądze lecieć do Madrytu na Sylwestra, ale myślę, że do tego czasu cena spokojnie się zwróci, a taka okazja rzadko się powtarza. Zająłem się też pozyskiwaniem fanów z addmefast - Sam czasami potrzebowałem i nie mogłem znaleźć nikogo takiego na forum. Wszystko idzie sprawnie, mam już pierwszych 2 klientów po 4 tys i liczę na więcej Big Grin

Wciąż na sprzedaż mam kilka fanpage 10-20 tys fanów. Idealne żeby zacząć swoją przygodę z facebookiem, nie zaczynając od zera. Zainteresowani PW.

Bardzo podoba mi się, że coraz więcej osób wrzuca darmowe poradniki na forum - sam postaram się w tym tygodniu coś napisać Smile

RE: Zły dziennik - fato - 18-11-2013

nisza allegro 200-300zł dziennie ??

RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 18-11-2013

Nie allegro Big Grin

RE: Zły dziennik - fato - 18-11-2013

jak zwykle tajemnica Smile

RE: Zły dziennik - zeton - 19-11-2013

tajemnica dźwignią sukcesu Wink Nic tylko pogratulować takiej niszy.

RE: Zły dziennik - fato - 19-11-2013

podnajmowałeś garaże na te skradzione Bentleye z Berlina Smile

jak tak to już po niszy! Smile

RE: Zły dziennik - Zły_Szeląg - 20-11-2013

Fato ukradłem Ci wczoraj zdjęcie mandarynek z fanpage i dostało dużo like Big Grin

Udało mi się wybić na modzie na "1000 sposobów na.." i założyć 3 fanpage, które doszły do 30 tys fanów w niecałe 2 tygodnie. Szkoda, że nie zorientowałem się wcześniej, bo mogłoby być ich dużo więcej Big Grin

Jeden już sprzedałem wczoraj za 600 zł, a na drugi mam już kupca za 800 (35 tys fanów). 3 sobie zatrzymam, bo odpowiada mi jego tematyka - dobra do sprzedawania tanich prezentów na allegro, a nadchodzi dobry sezon Big Grin

Trochę pluję sobie w brodę, że nie kupiłem kilku bitcoinów, bo myślałem nad tym gdy były po 600 zł (a wczoraj przekraczały 2000). Teraz trochę strach Big Grin

RE: Zły dziennik - fato - 20-11-2013

ooo ładny wynik jak na 2 tyg pracy-> 1 fp - 30 tyś fanów to jest ponad 2100 fanów dziennie !!

ps. tak mandarynki zrobiły furorę!

RE: Zły dziennik - Okazzi - 20-11-2013

Haha, zły, nie mów, że ty jesteś prekursorem tych fp o tematyce '1000 sposobów...' 1

RE: Zły dziennik - VIP - 20-11-2013

Sam jestem ciekaw Big Grin
Może nie prekursor, ale jakiś tam fanpage zaczynający się od 1000 ... należy do niego Big Grin