Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" (/Temat-Dziennik-pracy-etokox-Droga-na-Ibize-71572) |
RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - etokox - 21-10-2013 20:16 Dzień 20, miesiąc Październik - "Wielki Powrót"
Co dziś zrobiłeś? Zrobiłem: |-Dodałem kilka niszek |-Poprawiłem kilkanaście postów |-Edytowałem trochę stronę Opłacało Ci się tyle robić? TAK, owszem, czemu nie?: $24.90 No to ile już masz w tym miesiącu na FireCashu? Mam wystarczająco, ale chciałbym więcej! 297.58$/400$ Jako pierwszy dzień powrotu, uznaję za udany! Może to nie jakieś kokosy, ale gdybym miał taką średnią to bym . Dzisiaj postaram się dodać, też kilka niszek i pobawić się nad jedną stronę, ale nie wiem czy mi się uda, ponieważ Szkoła mnie gnębi. Ale jakoś będzie, czekam z niepokojem do Nowego Roku, bo wtedy podpiszę umowę z FireMedia i będę miał pieniążki ;D Powodzenia! RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - etokox - 22-10-2013 18:57 Dzień 21, miesiąc Październik - "Szara Rzeczywistość"
Co dziś zrobiłeś? Zrobiłem: |-Dodałem kilka niszek |-Poprawiłem kilkanaście postów |-Szukałem programów Opłacało Ci się tyle robić? TAK, owszem, czemu nie?: $17.72 No to ile już masz w tym miesiącu na FireCashu? Mam wystarczająco, ale chciałbym więcej! 315.53$/400$ No to myk. Drugi dzień miną pod oznaką, szkoły nie głupi powiedział, "Czemu uczeń ma znać wszystkie przedmioty, a nauczyciel tylko jeden?" dziś pewnie dodam kilka nisz i będę się uczył do Matmy i Gegry. Aby na 2. No to chyba na tyle, biorę się za naukę, i dodawanie między czasie niszek. Postaram się również, dać tekst do przetłumaczenia na FR. Może w końcu ruszę ze stroną. Powodzenia! RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - etokox - 23-10-2013 18:46 Dzień 22, miesiąc Październik - "Szkoła"
Co dziś zrobiłeś? Zrobiłem: |-Dodałem kilka niszek |-Znalazłem tłumacza |-Wybrałem program do pisania komentarzy na PW - Dzięki Dawid. Opłacało Ci się tyle robić? TAK, owszem, czemu nie?: $22.67 No to ile już masz w tym miesiącu na FireCashu? Mam wystarczająco, ale chciałbym więcej! 321.91$/400$ Tego dnia, akurat mało czasu poświęciłem na PPA, głównie przez szkołę. i na dodatek miałem wstać o 6 rano. No cóż, za to teraz mam czas i ogarnę kilkanaście rzeczy, jutro luźniejszy dzień więc nie muszę się uczyć, ani żadnych PD odrabiać, więc liczę na progress No to chyba na tyle, biorę się do roboty! Powodzenia! RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - vankosiara - 23-10-2013 20:04 Jedziesz na YT czy tylko SEO? RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - etokox - 23-10-2013 20:44 SEO, Ale zastanawiam się, by czasem nie wrzucić kilkanaście filmików na YT dla zwiększenia zarobków. RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - vankosiara - 23-10-2013 21:05 Pozbieraj na U2BViews, SYF i Enhanceviews troche kredytów przez tydzień i wydaj je na parę nisz, które dobrze Ci schodzą (chyba, że w grę wchodzą high-recent views to wtedy nie radzę, bo stracisz tylko kredyty). Mogę wiedzieć jakich programów używasz? RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - TastemanPL - 23-10-2013 21:19 Takie pytanie. Czy do SEO potrzeba niezłego internetu jak to jest na metodzie youtube? Bo t-mobile mnie wy.... i mam tylko 5GB na miesiąc RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - etokox - 23-10-2013 21:32 Moje SEO zaczyna się i kończy na Kupieniu BackLink'ów i pingowaniu. RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - Terror - 23-10-2013 21:34 A dużo inwestujesz? RE: Dziennik pracy - etokox - "Droga na Ibizę" - etokox - 23-10-2013 21:37 Mało, z tego co wiem większość top earnerów inwestuje po 20% zarobków, ja to malutko |