![]() |
|
FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami (/Temat-FireGifts-pl-Nowy-serwis-z-nagrodami-69876) |
RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Archiebald - 03-06-2013 15:20 To można tak zmienić regulamin bez powiadamiania usera ? RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - FireGifts.pl - 03-06-2013 16:09 Witam na wstępie tłumacze nasza nie obecność spowodowaną pilnym wyjazdem za co przepraszamy, po drugie jeśli chodzi o regulamin nie był on pisany przez nas a przez osobę trzecia, po za tym nie był on skopiowany lecz osoba ktora go pisała jedynie sugerowała się regulaminem Taga. Regulamin został już poprawiony i posiada on moc prawna. Nie jesteśmy tymi samymi ludźmi z którymi nas wiążecie. Po trzecie nie wiemy z czym macie konkretnie problem ponieważ nasza strona dopiero rusza i tak naprawdę jeszcze nas nie znacie a dość ostro oceniacie a wydaje mi się ze nie ocenia się książki po okładce i nie wystawia pochopnych decyzji na wstępie. Na resztę opinii czekamy po pierwszym restocku który odbędzie się pod koniec czerwca mam nadzieje ze tym razem pozytywnych. (03-06-2013 15:20)Archiebald napisał(a): To można tak zmienić regulamin bez powiadamiania usera ?Można - Twoje hejty są żałosne oraz jeśli uważasz, że tydzień ciszy to jest od piątku do poniedziałku to masz ciekawy przelicznik czasu - chyba na marsie taki jest
RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ty27mek - 03-06-2013 16:15 (03-06-2013 16:09)FireGifts.pl napisał(a): Witam na wstępie tłumacze nasza nie obecność spowodowaną pilnym wyjazdem za co przepraszamy, Po pierwsze to, czy regulamin ma moc prawna zostanie sprawdzone (musi zostać potwierdzone przez konkretną osobę... )Po drugie - użytkownik musi być powiadomiony po każdej zmianie regulaminu. Trochę słabo Wam wychodzi te tłumaczenie się. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - FireGifts.pl - 03-06-2013 16:24 (03-06-2013 16:15)Ty27mek napisał(a): Trochę słabo Wam wychodzi te tłumaczenie się. Jeśli już to się nie tłumaczymy tylko ustosunkowaliśmy wypowiedź do Waszych zarzutów. Po drugie jeśli zmiana regulaminu nie wpływa w jakiś sposób drastycznie na użytkownika to użytkownik nie ma obowiązku akceptowania go drugi raz. Śmiejcie się i ubliżajcie bo przecież Polaczkowi w d*** wejdziesz a mu i tak będzie źle, tak więc nie będziemy się tłumaczyć i wdawać w durne dyskusje bo to bez sensu. Możliwość zgarnięcia darmowych nagród a Wam i tak źle i tak - tak więc Polaczek potrafi - pozdrawiamy... RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Szaman1644 - 03-06-2013 16:25 Już niedługo się okaże czy serwis będzie działał dalej, czy padnie. Poczekamy zobaczymy. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ty27mek - 03-06-2013 16:26 (03-06-2013 16:24)FireGifts.pl napisał(a):(03-06-2013 16:15)Ty27mek napisał(a): Trochę słabo Wam wychodzi te tłumaczenie się. Nie koniecznie możliwość zgarnięcia darmowych nagród. Może po prostu chęć wykorzystania naiwnych dzieciaków na SMS'y za 30 złotych, skopiowanie zasad funkcjonowania, tekstów z TAG'a i chęć "dorobienia" na wakacje ![]() Co będzie, to będzie. Tyle w temacie. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - masterex2 - 03-06-2013 16:29 (03-06-2013 16:09)FireGifts.pl napisał(a): po drugie jeśli chodzi o regulamin nie był on pisany przez nas a przez osobę trzecia, po za tym nie był on skopiowanyJeżeli pisaniem można nazwać CTRL+C i CTRL+V to masz rację. Ktoś dał link do regulaminu TAG'a i można było porównać z waszym - to samo. Nie jest to hejt,a jedynie sprostowanie tego co napisaliście. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Archiebald - 03-06-2013 16:30 Kolego żałosne hejty to może ktoś Tobie robił jak w kołysce byłeś i teraz wszędzie hejterów widzisz albo boli Cię przyjąć krytykę , ja się tylko pytam bo chcę Was poznać ,mam prawo chyba tak ? I ini także mają. Tym bardziej że twierdzicie że jesteście kozaki a nie chcecie tego pokazać przez co możemy myśleć że przez 4 lata z podziemia waliliście scamy .Dlatego ludzie hejtują bo mają powody .Po co w ogóle piszesz że działacie prężnie od 4 lat? Ja od 2 lat na głowie stoje w jednym miejscu , nie jem nie pije tylko klikam reklamy . Sorki za pomyłkę z tygodniem . Czyli co wniosek jak dla mnie jest taki : Działacie już od paru lat ale nie możecie się niczym pochwalić (w sensie przedstawić osiągnięcia , których może wcale nie byc) albo nie chcecie, walicie gafę na starcie i tłumaczycie się że to nie Wy tylko On (a On to i tak Wy ) . Aha i dyskusje wcale nie są durne , durne są co najwyżej twoje wymijające pełne wykrętów wypowiedzi . Mówiąc w skrócie : Dajcie nam szanse a zobaczycie jacy jesteśmy fajni .Tyle. Mam nadzieję że nie dacie d... 2 raz czy tam 3 czy setny (nie wiem bo was nie znam) i nie zawiedziecie użytkowników . Powodzonka PS Kiedy naprawicie tego faila z portkami bo ludzie punkty potracili ?
RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - BloNdyN95 - 03-06-2013 17:25 wkoncu odpisali ![]() @EDIT.. Macie co napisała Pani Moderator: aGusia: pierwszy restock bedzie pod koniec czerwca.. pfff. to niezle... to nawet nie wiem czy sie oplaca dalej zbierac znajomych do tego
RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Archiebald - 03-06-2013 21:52 Zeby były nagrody najpierw trzeba na nie nazbierać a analizując okiem prostego człowieka dopiero dzień dwa przed restockiem fg będzie wiedziało czy stać ich na te nagrody i jakie one będa gdy gimbusy zaczną wysyłać smsy na premki w celu zwiększenia progu punktów do odbioru nagród , nie czarujmy się sponsoringu tu na razie żadnego nie widać .Ale zachęcają , zachęcają bonusy gp , 2 krzyże(czytaj 200PLN) nagrody za pomysł , które też nie wiadomo kiedy będą przyznane . I znowu hejtuję , chyba pwinienem zostać krytykiem . I am bad .'Bad boys bad boys Watcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you' na na na na
|