Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! (/Temat-Ad-Hit-Profits-125-przychodu-68164) |
RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Karas09 - 04-05-2013 08:35 Rozumiem ale dalej mnie to nie przekonuje. Po prostu nie widzę tego jak z tych reklam można zarobić sumę wystarczającą na taki popyt wypłat i zarobków. Oczywiście procenty będą szły w dół żeby program był wypłacalny ale mogą spaść do takiego poziomu gdzie ludzie będą już tylko wypłacać bo nie będzie sensu inwestowania w tak niski procent. Wtedy program upadnie. Jedynym wyjściem są jakieś dodatkowe płatne opcje (tak jak ta z wakacjami za 25$) ale one mogą zadziałać ale nie muszą. Po ostatniej wpadce z nobox wolę dmuchać na zimne i nie popadać w jakiś huraoptymizm. Nie chcę nikogo zniechęcać (sam mam reffa w sygnaturze) ale proszę tylko o rozwagę i pamięć o tym , że program tego typu może paść w każdej chwili. Na dzień dzisiejszy program wypłaca i z tego należy się cieszyć RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Meloman - 04-05-2013 09:19 Policzyłem właśnie sobie tą twoją fortunę z reklam, i stwierdzam że upadłeś na głowę Felek. Jesteś taki żałosny, kłamiesz w żywe oczy, mimo że nawet wiesz że nie ma opcji żeby pociągnął 2 miesiące z procentem większym niż 3% na dzień, a mowa o tym żeby w ogóle dał rade 2 miesiące przy procentach jakie otrzymywaliście w programie. Fortuna na reklamach - kilka obliczeń: Po lewo mamy 5 bannerów różnych serwisów, wykupienie 1 dało programowi przychód 85$, więc lewa strona strony z bannerami daje programowi 425$ z reklam. [ stan na dzień dzisiejszy ] Po prawej stronie mamy 3 bannery, czyli 255$ z prawej strony dla programu. Czyli mamy już dla programu 680$ z bannerów po 85$. Największy banner czyli 720x90 daje dla programu 350$ I JUŻ WIĘCEJ BANNERÓW NIE MA i to łącznie dało 1030$ dla programu na 1 tydzień. [stan na dzień dzisiejszy w ilości wykupionych miejsc na banner] Toć to pokrywa 50 wypłat po 20$ - naprawdę mega dochód z reklam na pokrycie wypłat A z reklam program może maximum mieć : 2050$ na tydzień, jeśli wszystkie miejsca z miejscami na banner zostaną wykupione, a to udaje się : nigdy. Ani razu nie miał AHP sprzedanych wszystkich miejsc na banner 2050$ na tydzień ? Skoro dziennie może schodzić nawet do 90tysięcy dolarów? Wnioski pozostawiam wam, myślącym osobom [czyli bez Felka którzy wierzy ślepo że program robi miliony na reklamach..] Pozdrawiam ciepło tych którzy myślą i korzystają z informacji, takich jak te żeby już nie utopić pieniędzy //Czerwony jest wyłącznie dla Administracji. //Coristo RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Coristo - 04-05-2013 09:32 Jeszcze są reklamy w zakładce surf. Po zalogowaniu : http://www.adhitprofits.com/member/surf.php Co refresh strony / wyklinanie pojawiają się kolejne reklamy. Nie wiem jakie są stawki za te reklamy ale jest ich sporo. RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - UmCyK - 04-05-2013 09:45 stawki za te strony sa małe pewnie tak jak byś wykupil reklame w buxach RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Karas09 - 04-05-2013 10:16 Meloman chciałbym dodać, że ten duży baner na głównej jest jeden ale są tam dwie albo 3 różne reklamy. Raz jest reklama jakiegoś buxa chyba a raz jakiś program inwestycyjny. Jest to losowe (parę razy odświeżałem stronę i się reklama na głównym zmieniała). Jeszcze jest baner samego AdhitProfits ale raczej sami sobie nie płacą RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Felek11 - 04-05-2013 10:29 @Meloman ochłoń bo ci żyłka pęknie i jeszcze przychodzą reklamy na e-mail RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Karas09 - 04-05-2013 10:35 Ja żadnych reklam na maila nie dostaję RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Felek11 - 04-05-2013 10:36 (04-05-2013 10:35)Karas09 napisał(a): Ja żadnych reklam na maila nie dostaję patrzyłeś spam? http://scr.hu/0bhg/ck91t takie e-maile przychodzą. koszt 1 to 49$ RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Karas09 - 04-05-2013 10:41 Nic tam nie mam . Kiedyś może to raz czy dwa razy widziałem ale to tyle. RE: Ad Hit Profits - 125% przychodu !!! - Meloman - 04-05-2013 10:55 Widzę że wdałem się w dyskusję z bardzo niekompetentną osobą, a szkoda bo miałem chociaż nadzieje że spróbuje obronić swój boski program No nic, jeśli nic nie masz na obronę Felek. To ja w takim razie śmiało mogę uznać że program leci w dół, pieniędzy w programie coraz mniej, ciekawe jaki dzisiaj dzienny procent łączny będzie. Więc jeśli ktoś chciał tutaj inwestować to tylko i wyłącznie tydzień temu to był już ostatni czas, teraz program ma pochyłą w dół i jeśli ktoś się przymierza z dużą kwotą to odradzam, a czemu ? To już poparłem kilkoma argumentami w postach na tej stronie jak i poprzedniej. Chociaż ostateczna decyzja należy do was i tak, a ja tylko informuję o pewnych sprawach. Pozdrawiam. //Czerwony jest wyłącznie dla Administracji. //Coristo |