Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313)
+---- Wątek: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! (/Temat-PLACI-AyuWage-com-bardzo-ciekawy-bux-HIT-HIT-67707)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Pakus2015 - 03-12-2016 12:36

Witam,
Może mi ktoś wytłumaczyć co mniej więcej mam odpisać na taki komunikat po próbie zalogowania się do konta?
Rozumiem o co chodzi ogólnie. Natomiast nie do końca rozumiem powód zawieszenia. Dodam, że klikałem reklamy zgdonie z ich regulaminem więc sądze, że to pomyłka. W jaki sposób im to napisać??

"Account Suspended

Your account has been suspended because you has violated our Terms of Service in which you agreed upon registration.

Reason:
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse

Suspension Removal Process:
If you would like to appeal this suspension, please email: [email protected].
You MUST provide the following information: 1. Username and Suspension Reason
2. Is the suspension our mistake? Explain why it is our mistake.
3. If the suspension is not a mistake, please tell how you will follow our Terms of Service in the future.
ToS Violation: Direct Advertiser Complaint - Explore Website Ad Abuse"

Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam

RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Matoro123 - 06-12-2016 15:41

Kolejna wypłata dziś wpadła na pp Smile

RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!! - Pakus2015 - 06-12-2016 21:19

Hmm... to dziwne, mi konto zostało zawieszone i parę dni po tym jak mi zostało zawieszone mojemu poleconemu też zostało zawieszone , niby z twego samego powodu. Mail, że to jakaś pomyłka został wysłany ale już 3 dzień cisza.... nie mówiąc już o tym, że 2 wypłaty po 5 dolarów wisiały(jedna w approved od 3 tygodni (i tutaj poszedł ticket) druga od 5 tygodni była w pendingu i 9$ na koncie i nagle zawieszenie....