FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org (/Temat-FAQ-Umowa-o-dzielo-AstroCash-org-66937) |
RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - MrMystery - 19-07-2013 11:02 Podobno ma wysłać na dniach razem z czerwcowymi. A może już wyszły wczoraj. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - HardCoreSex - 19-07-2013 12:12 Macie rację, chyba zrezygnuję z tej całej umowy. Dzięki za wskazówkę MrMystery. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Aroonia93 - 19-07-2013 23:23 to są jakieś jaja... sierpien za tydzien a umów za maj nie ma... kpina jakaś.. AC podajcie powód ? widze ze nie ogarniacie juz chyba tego wszystkiego ? , jeżeli jest umowa za maj , wysyłacie za maj a nie tłumaczycie sie ze wyślecie razem z umowami za czerwiec , jeżeli nie potraficie tego ogarnąć w terminie który podajecie to moze zrezygnujcie z umów ? bo jezeli komus podajesz termin to go dotrzymujesz , a was to przerasta i to nie tylko pod względem umowy ... gateway-obiecanki cacanki , miał byc ponad rok temu i co ? robicie w chu**a ludzi którzy na was zarabiają RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Roxi5017 - 24-07-2013 21:13 Cytat:AstroCash.org, dnia 24 Lip 2013 - 18:11, napisał: Info z innego forum RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - joseph - 26-07-2013 11:23 nie uwierzycie ale wlasnie doszly do mnie umowy za maj i czerwiec dzieki astro RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - WazzaP - 26-07-2013 12:53 (26-07-2013 11:23)joseph napisał(a): nie uwierzycie ale wlasnie doszly do mnie umowy za maj i czerwiec dzieki astro Do domu czy do skrzynki? RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - JaviDesire - 26-07-2013 16:26 Do mnie również dotarły umowy. @UP poleconym. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - fastarek - 26-07-2013 17:05 Nie wiecie może jak Urząd Pracy potraktuje taką umowę. O to chodzi czy dadzą kopa. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Doragon - 30-07-2013 13:09 Urząd pracy i umowa o dzieło hmmm ogólnie rzecz biorąc przepisy są niedopracowane i lepiej już nie mieć tej umowy. Każdą prace zarobkową trzeba zgłosić nawet jak to jest 50zł na umowie o dzieło. I tu już musisz się wyrejestrować. Każde podjęcie pracy trzeba zgłosić do 7 dni inaczej kara od 500zł. I tu duża wada od astrocash bo umowy docierają z dużym opóźnieniem. No ale się chyba inaczej nie da bo trzeba przekroczyć najpierw 200$. Jeśli jesteś pewien, że astrocash da ci umowę za sierpień to do 7 sierpnia musisz to zgłosić i się wyrejestrować bo umowę którą dostaniesz gdzieś we wrześniu będzie obowiązywać od 1 sierpnia. Po za tym na tej umowie nie masz ubezpieczenia i składek do zus. Ubezpieczenie można wykupić ale składek nie można odprowadzić nawet jak byś miał 10000zł na miesiąc. Dlatego jestem całym sercem za Dudą który chce to zmienić. Z umową od astrocash łatwiej się rozliczyć z podatków i właściwie tyle. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - MrMystery - 30-07-2013 13:20 (30-07-2013 13:09)Doragon napisał(a): Ubezpieczenie Nie mów mi że chcesz składki odprowadzać do ZUS? Ja zawsze byłem za umowami o dzieło i przy tym pozostanę. Wolę sam rozdysponować swoim kapitałem a nie że mi połowę ucinają i dają na obecne emerytury tylko po to bym nie miał pewności co będzie z moją. Mając 10 000 nie lepiej ci odłożyć na konto oszczędnościowe zamiast czekać aż Duda coś zmieni żebyś mógł płacić ZUS i nie wiedzieć co się z Tym dzieje. Powodzenia Niech żyją umowy śmieciowe!! |