AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany (/Temat-AstroCash-org-Propozycje-Uzytkownikow-Zmiany-65648) |
RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - sqmany - 21-04-2013 20:17 Moglibyście jeszcze dodać te 2 sieci affiliacyjne: AdNooka oraz Dollarade . Ale najpierw Gateway RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 22-04-2013 23:23 Update!: - Została wprowadzona tabela "Referrals with no earnings", która informuje o refach, którzy nie zarobili jeszcze $$$ na AstroCash!!! Ułatwi to wam pracę. Przepraszamy zarazem, że dopiero teraz została ona wprowadzona. Pozdrawiam! RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - ciamciaj - 23-04-2013 05:07 (25-03-2013 14:13)djmurek napisał(a): Jakby powstala aplikacja na np. androida, przez którą można by było sledzic swoje pliki itp. to mógłbym z czystym sumieniem napisać, że AstroCash jest najlepszym serwisem PPA ever Są nawet dwie takie aplikacje, były tworzone przez użytkowników, nie wiem która z nich teraz działa. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - HardCoreSex - 24-04-2013 07:39 Jest jedna opcja której BARDZO mi brakuje w AstroCash. Chodzi o coś podobnego do Geo Visitors, tylko żeby pokazywało na jakim pliku ile osób siedzi. To by było cudowne. Albo jak na Geo Visitors po najechaniu na kraj pokazuje się: Poland Online Visitors: 4 To żeby było np: Poland Online Visitors: 4 Music Hack 2012 (2) Game Hack XXX (1) Name Hack v1.2 (1) Mam nadzieje że rozważycie ten pomysł, pozdrawiam. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - clb708 - 12-05-2013 20:09 @up TO!! Specjalnie tu wszedłem aby o tym napisać, a tu proszę RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Gamekiller - 13-05-2013 15:59 @up To samo co wy dwaj Ale dodatkowo jeszcze mogły by być lepsze oferty RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - sqmany - 13-05-2013 16:11 @UP Na to nie ma wpływu AC ,tylko reklamodawcy. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Gamekiller - 15-05-2013 06:24 Dobrze by było jeśli by dodali jakieś oferty do indonesi bo tylko 1 i za 18 centow :/ RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Aroonia93 - 15-05-2013 22:30 przede wszytkim sygnatury i gateway powinniscie takze popracować nam mapką online, czesto się zawiesza lub nie pokazuje dobrze np jest visitors online 17 a na mapce pokazyje tylko 12 . to co kolega wyzej pisał tez by sie przydało czyli vis online 10 xxxhack (5 online) ccchack (3online) vvvhack (2online) no i wycofujcie oferty które mają wiecej niz 15-20% fraudów , zeby nie było tak ze cofacie pozniej po 40 dolców za oferty z niemiec i (belgi?) .. bo jezeli nie bylo by wadliwych ofert , kasa wpadła by z innych ofert a tak ? nikt tego nam nie cofnie .. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Damkofr - 15-05-2013 22:37 wprowadzicie to o co prosiłem czyli kliki na wierzchu. Np obok online visitors liczba dzisiejszych klikow. |