Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji (/Temat-Kubigo-pl-zarabianie-za-wykonywanie-akcji-64614)

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkmatthew - 21-02-2013 19:48

Zrobił bym więcej ale boje się "Każdy wygenerowany fraud lead będzie skutkował blokadą konta. "

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - zyznos321 - 21-02-2013 20:16

(21-02-2013 19:48)darkmatthew napisał(a):  Zrobił bym więcej ale boje się "Każdy wygenerowany fraud lead będzie skutkował blokadą konta. "

Pisałem do admina w tej sprawie i oni chcą po prostu trochę postraszyć bo dodali te akcje na tydzień dla testów
i jak nie będzie fraudu to będą mogli je transmitować dalej.
Więc trzeba się przyłożyć Big Grin

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Monster - 22-02-2013 14:02

Jakim programem najlepiej zmienić ip ? Bo są 2 oferty które na moim ip są wykorzystane.

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Drawiec23 - 23-02-2013 08:27

gdy wypełniacie akcje wyraz to i uzupelnicie bilboard i chcecie przejść dalej też wam pokazuje żeby uzupełnic treść bilboardu? bo ja tak mam i nie mogę wykonac akcji

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - zyznos321 - 23-02-2013 09:36

(23-02-2013 08:27)Drawiec23 napisał(a):  gdy wypełniacie akcje wyraz to i uzupelnicie bilboard i chcecie przejść dalej też wam pokazuje żeby uzupełnic treść bilboardu? bo ja tak mam i nie mogę wykonac akcji

Może spróbuj w innej przeglądarce Wink

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Monster - 23-02-2013 12:14

Wyraź to mi zaliczyło za 1 razem, jak to dokładniej zrobić poprawnie ? Robie w firefox

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - zyznos321 - 23-02-2013 13:00

(23-02-2013 12:14)Monster napisał(a):  Wyraź to mi zaliczyło za 1 razem, jak to dokładniej zrobić poprawnie ? Robie w firefox

po prostu dodajesz billboard, podajesz prawdziwe dane, potwierdzasz adres email i głosujesz na wybraną pracę na stronie głównej...
do tego oczywiście kasowanie ciasteczek itp. ja robię na poczcie o2 i link potwierdzający dochodzi od razu Wink

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkmatthew - 23-02-2013 13:14

Ja nigdy nie wiem co wpisać na tym bilbordzie..

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Kzn - 23-02-2013 15:23

Czy ludzie ze stałym IP (radiówka) mogą wykonywać akcje non stop (raz na 24h) ?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Monster - 23-02-2013 15:56

(23-02-2013 13:00)zyznos321 napisał(a):  
(23-02-2013 12:14)Monster napisał(a):  Wyraź to mi zaliczyło za 1 razem, jak to dokładniej zrobić poprawnie ? Robie w firefox

po prostu dodajesz billboard, podajesz prawdziwe dane, potwierdzasz adres email i głosujesz na wybraną pracę na stronie głównej...
do tego oczywiście kasowanie ciasteczek itp. ja robię na poczcie o2 i link potwierdzający dochodzi od razu Wink

Za każdym razem prawdziwe dane ? Przejdzie to ? Inne akcje też raz zalicza, a raz nie nie wiem od czego to zależy, korzystam z zagranicznych ip