Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! (/Temat-Przybij-piatke-i-zarabiaj-z-HAUKA-na-HighCash-org-64354) |
RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - mupetek02 - 05-11-2013 16:41 Zarejestrowałem się z twojego reflinka mam nadzieje ze trochę mi pomożesz w rozkreceniu biznesu bop sam nie wiem co i jak i gdzie wysysłac aby ludzie korzystali.. RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - lukasz0691 - 05-11-2013 17:44 napisanalem PW i email ... czekam na odpowiedz RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - HAUKA - 08-11-2013 22:22 Piszcie jak coś na maila, ponieważ tutajk rzadko bywam RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - mupetek02 - 11-11-2013 08:24 Po prostu brakuje mi słów... Jestem bardzo zawiedziony postawa tego użytkownika niby oferuje jakąś pomoc a tak naprawdę trzeba sobie radzić samemu zdążyłem już międzyczasie uzyskać ~3$ a mimo to też nic. Koleś wylatuje z tekstami typu "wszystko w swoim czasie" , "nie wiem czego ode mnie oczekujesz" no ludzie bez przesady jedyne czego żąłuję to to że zostałem twoim poleconym mogłem spokojnie zostać poleconym innej osoby.. nie polecam. RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - HAUKA - 19-11-2013 18:39 (11-11-2013 08:24)mupetek02 napisał(a): Po prostu brakuje mi słów...Dopiero do tego dotarłem Mnóstwo ludzi skorzystało z mojej pomocy, raczej nikt nie miał powodów do narzekania i Ty nie powinieneś mieć. Chciałeś ode mnie dostać niszę. Spoko, powiedziałem że warunkiem jest założenie własnego bloga. Oczywiście nie zazstosowałeś się do tego. Jak widać ciężko Ci dogodzić a naprawdę nie muszę tego robić Odbyłem z tym użytkownikiem krótką rozmowę. Nie wykazywał za bardzo zaangażowania, więc ja też nie będę nadskakiwał. Wymagasz bym napisał Ci wypracowanie co powinieneś robić? I tak połowy byś nie zrozumiał bo nauczenie się wszystkiego zabiera trochę czasu Jak wuidać są na świecie tacy malkontenci co chcą mieć wszystko na tacy.=a i tak będą narzekać. Bo mentor to tylko osoba która może jedynie ukierunkować RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - milly93 - 24-11-2013 10:46 Ktoś wie czy Hauka, ma czasem status dostępny na gg? RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - acrossv13 - 25-11-2013 18:09 @up Ma nieprzeszkadzać RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - zarabiający30 - 26-11-2013 23:46 Ja się zarejestrowałem w highcash chcę zarabiać . RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - asiorek - 27-11-2013 14:11 Ja również dla hanuki RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - Matty094 - 27-11-2013 19:40 (11-11-2013 08:24)mupetek02 napisał(a): Po prostu brakuje mi słów... Sorry ,że ja nie w temacie ,ale musiałem to napisać. Co ty myślisz ,że mentor jest od dawania nisz i będziesz miał wszystko na cacy. Żeby mieć jakiś efekt to trzeba się wziasc do roboty i poszukać nowych nisz . Mentor tak naprawdę powinien cię nauczyć : - szukania nowych/wartościowych nisz ( nie mylić z dawaniem) - Pozycjonowania stron internetowych - Pozycjonowania filmów - Pomoc w tworzeniu hacków np. w VB - Pluginy WP, dodatki zwiększające konwersję itp. - i wiele innych zagadnień związanych z PPA. Jak ty masz takie podejście do PPA to powodzenia ci życzę w dalszym zarabianiu 2 |