Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com (/Temat-WSTRZYMAC-SIE-Z-INWESTYCJAMI-ZE-WZGLEDU-NA-PROBLEM-Z-WYPLATAMI-HIT-Oilgrowing-com-53594)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - tomazzi - 09-06-2012 12:51

w podanym linku masz szczegóły transakcji ( numer) po którym możesz pisać nawet pytać w lr o transakcję także ja wiem na co patrzę i co piszę to ty 1 przeanalizuj, popatrz
jeśli nie masz ochoty rozmawiać to po co zaczynasz pisać i " zaczepiać" - nie ja rozpocząłem wypowiadanie się w twoim temacie tylko ty w moim taka drobna różnica i z mojej strony następuje ignor twoich postów i kończę rozmawianie z tobą

nie ja jestem właścicielem hyip, nie ja wypłacam, nie na moje konta szły i idą wpłaty, nie ja jestem support itp itd
za kilka dni ja sam mogę mieć taką sytuację, że wypłata pójdzie a środki na lr nie trafią ...
zlecę wypłatę wkładu to się przekonam jak wygląda sytuacja, być może, że też poczekam kilka dni czas pokaże

RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 10-06-2012 12:44

Niestety - nie płacą instant. Zleciłem i nie dostałem.

Zakładka "Our Payments" nie działa mi na żadnej przeglądarce - cwaniaczki zrobili tak żeby kierowało do strony głównej.
Na monitorach na ich stronie są jeszcze co prawda statusy "paying" ale też ze dwa wcześniejsze usunęli.
Na innych monitorach w większości problemy, mnożą się negatywna komentarze w sieci ;/

Cóż, wydaje mi się że zbiorą jeszcze kilka wpłat i się zwiną.

RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - TwojaMama - 10-06-2012 13:26

od dawna wiadomo ze się zeskamił

RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - Morlok - 10-06-2012 17:09

no nie, nie wiadomo ;D wg tomazziego trzeba do supportu napisać i poczekać parę dni ;P
Dzięki takiej dezinformacji znalazło się dwóch co to dzisiaj wrzucili $400 i $750 także po co zamykać ;D
Zakładka payout faktycznie nie chodzi, a chodziła

RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com - tomazzi - 10-06-2012 17:41

Morlok zalecam czytać to co się pisze w postach dokładnie a nie wybiórczo
pisałem kilka postów wcześniej, że w związku z sytuacją jaka jest z wypłatami to najlepiej wstrzymać się z inwestycjami w tym hyip

jeśli ktoś wpłaca no to ja nie mam na to najmniejszego wpływu ...

co do czekania napisałem tylko, że są osoby które po kilku dniach oczekiwania dostały zlecone wypłaty, nie odwracaj kota ogonem i nie przeinaczaj pod siebie czyichś słów

do tego nie miałeś ochoty na dyskusje według twoich własnych słów w 1 z postów więc nie zaczynaj

RE: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 10-06-2012 17:56

Mnie się wydaje, że program po prostu specjalne opracował pewien rodzaj strategii. Otóż gdy doszło do wypłacania planu 2000% po 30 dniach, mogli zwinąć interes. Dodatkową zachętą było wprowadzenie w międzyczasie dodatkowych atrakcyjnych planów, których okresy kończyły się po tych 30tu dniach. Cóż, takie tam moje gadanie Big Grin Raczej już nie wypłacą, mówi się trudno Smile

RE: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Ropsont - 11-06-2012 13:16

Dzisiaj usunęli monitory ze strony, zablokowali mi również konto. Teraz to już wiem że scam na całego.

RE: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Kzn - 11-06-2012 21:11

Serwis to już jako SCAM.
Temat do zamknięcia i przeniesienia.

RE: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - Arrekin - 12-06-2012 10:17

A może faktycznie inwestowali w ropę i popełnili ten sam błąd co inni - kupowali.
Cena ostro spadła, jeśli tego nie przewidzieli to cala kasa poszła hen daleko Tongue

Jeżeli tak było to juz oczywiście się nie podniosą.

RE: WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com - malpa2 - 12-06-2012 10:30

Raczej się tego nie dowiemy.