![]() |
WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" (/Temat-WAZZUB-Perfect-Internet-The-Power-of-We-47398) |
RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 22-03-2012 23:33 (22-03-2012 20:19)JurekCz napisał(a): Witaj Raspberries, Witaj. Ale namieszałeś Jurek ![]() Dla innych to się też pewnie przyda wiec wyjaśniam: WAZZUB.COM czyli wazzub community na obecną chwilę, oraz WAZZUB.INFO czyli PROFIT SHARING PHENOMENNON to dwie zupełnie różne rzeczy. Dwa różne "zwierzątka" jak to określa Gee ![]() Do tego pierwszego nie trzeba zaproszenia (kiedyś było potrzebne) i można się tam zapisać prosto z głównej strony. Nie ma to żadnego wpływu na nasze $Factor-y. Wazzub.info czyli nasz "backoffice" to nasze miejsce gdzie widzimy nasz $ factor i naszych poleconych. W przyszłości pojawią się tam też różne inne informacje jak chociażby comiesięczne raporty finansowe całości przychodów i zysków WAZZUB. Każdy będzie miał do wglądu ogólną kwotę przeznaczoną na wypłaty w ramach $Factor. Obie strony będą funkcjonować równolegle. Być może w przyszłości będą połączone np możliwością logowania na wazzub.com do wazzub.info RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 22-03-2012 23:39 (22-03-2012 15:42)Raspberries napisał(a): Zarejestrowałam się na stronie http://signup.wazzub.info zrobiłam piramidę do 5 poziomu. Teraz chciałam się zalogować na wazzub.com i nie da się. Czy muszę tam zrobić oddzielne konto? Piszesz że się zarejestrowałaś, a prosisz o linka do piramidki..... ![]() ![]() ![]() RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - arek1234 - 23-03-2012 22:08 Witam. Zaczynam coraz bardziej wątpić w idee tego przedsięwzięcia. Mineły już 3 dni, a ja jak miałem listę osób na czerwono tak mam dalej. I nie pomogly Wasze rady. Kombinowałem na kilka sposobów. Mogłem zrobić coś źle? Moja rejestracja jest na zielono, więc o co kaman??? A czas leci nieubłaganie... RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - JurekCz - 24-03-2012 15:03 Witaj arek1234, Te czynności, o których pisałem w poście #122 mają wykonać osoby, które zarejestrowały się z Twojego linka - przy których masz czerwony "X". Ty masz tylko rozesłać do nich info, że nie dokończyli pełnej rejestracji na WAZZUB i co mają dalej zrobić by dokończyć rejestrację. Skopiuj tą część mojego posta #122, która jest pomiędzy liniami przerywanymi i porozsyłaj do tych, których masz jeszcze na czerwono. Oprócz tego (według mnie) więcej nic nie możesz zrobić. Czasami zdarza się, że niektóre serwery pocztowe, e-maile od WAZZUB kierują bezpośrednio do folderów: SPAM lub KOSZ. Możesz dodać informację, żeby sprawdzili sobie te foldery, czy nie ma tam e-maila od WAZZUB z linkiem weryfikacyjnym do potwierdzenia ich adresów e-mail, z których się rejestrowali. Jeśli takiego maila od WAZZUB nie mają, to wtedy muszą wykonać te czynności z posta #122 i w takiej kolejności jak tam pisałem. Mam nadzieję, że to pomoże. Pozdrawiam. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - JurekCz - 24-03-2012 18:03 Witaj macgre, Na Skype masz mój nick i zaproszenie - potwierdź. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 24-03-2012 22:55 (24-03-2012 18:03)JurekCz napisał(a): Witaj macgre, Już dodałem. Dzięki za bardzo przydatne posty w tym temacie. Mam nadzieję że nie będziesz miał nic przeciwko jak wrzucę treść posta 122 na stronę wazzub-polska ? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - JurekCz - 25-03-2012 07:37 macgre - posty, które piszę mają służyć wszystkim, nie tylko na tym portalu. Więc jak najbardziej jestem za szerszym wykorzystaniem tych postów - zwłaszcza na stronie: wazzub-polska!!! Dzięki za szacun w moją stronę. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - arek1234 - 25-03-2012 17:28 Witay JurekCz, Dopiero dzisiaj coś się ruszyło. Mam swoje zgłoszenie z innej skrzynki i dlatego wiedziałem czy moja rejestracja jest skuteczna czy nie. Była, bo była na zielono, ale innych zwerbowanych członków na czerwono. Ale powoli coś się dzieje. A jak to jest z rejestracją nowych członków z tego samego kompa o tym samym IP? Z tego co pisaliście to nie ma wpływu, tylko później przy ustawianiu strony startowej. Ciekawi mnie to, bo np. siostra rejestrowała sie z tego samego i jest na czerwono... Oczywiście veryfikacja wysłana, więc czekam. Pozdro RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - JurekCz - 25-03-2012 20:20 Witaj arek1234 Według mnie nie ma znaczenia, że Twoja siostra zarejestrowała się z tego samego komputera co Ty. I to nie dlatego jej pozycję masz na czerwono. Moja żona też rejestrowała się z mojego kompa i wszystko poszło bez problemu. A czy Twoja siostra ma adres e-mail na tym samym portalu, co Ty? Czy może na innym? Najlepiej przechodzą rejestracje z adresami z: @interia.pl i @gmail.com. Jak pisałem wcześniej - większość osób (nie wszystkie) zarejestrowanych z mojego linka, które mają adresy mailowe z: @onet.pl i @wp.pl do dziś są u mnie na czerwono - pomimo, że wysłałem im info o tym co mają zrobić by dokończyć pełną rejestrację na WAZZUB. Więc, albo im się nie chciało dalej z tym bawić, albo naprawdę jest problem z tymi kontami pocztowymi. Poczekaj jeszcze trochę - może przyjdzie w końcu dla Twojej siostry e-mail od WAZZUB z linkiem weryfikacyjnym. Jeśli nie przyjdzie, to zrób tak, jak jest napisane w końcówce mojego wcześniejszego posta #122. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - arek1234 - 25-03-2012 20:39 Witay JurekCz Chyba chodzi o portale. Ja mam na onecie, siostra na wp. Założyłem żonie na interia.pl i poszło bez problemu w 15s!. Mam też na czerwono z orange. Pozdro |