![]() |
Zarabiaj z eBroker! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Zarabiaj z eBroker! (/Temat-Zarabiaj-z-eBroker-44681) |
RE: eBroker - Program Partnerski - gugson - 11-01-2018 10:54 A czy było by to wszystko legalnie i dobrze działane jeśli byłby jakiś punkt np. w biedronce z kontami, ubezpieczeniami chwilówkami itd? RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 11-01-2018 19:46 (11-01-2018 10:54)gugson napisał(a): A czy było by to wszystko legalnie i dobrze działane jeśli byłby jakiś punkt np. w biedronce z kontami, ubezpieczeniami chwilówkami itd? Weź opisz to jakoś normalniej. Chcesz w biedrze stanąć rozdawać ulotki? To Cię wywalą i tyle. Bez zgody właściciela nie możesz takich akcji robić. Czy o co chodzi? RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 11-01-2018 20:19 Nie możesz wypełniać wniosku za kogoś = oni nie mogą w punkcie tego zrobić. Czyli musieliby to zrobić w domu z Twojego linku, nie wiem jak sobie to wyobrażasz. Takie punkty mają własne umowy z bankami i konkurencja jest duża. RE: eBroker - Program Partnerski - polskitrader - 13-01-2018 18:59 pytanie do tych co mają konta w ebroker, czy oni w ogóle potrafią odpisać na wiadomości? Bo próbuję kolejny raz się zarejestrować, ale nie idzie, mają zdupioną rejestrację zamiast potwierdzić to wywala jakiś błąd na stronie, na emaile w ogóle nie odpisują. Albo może ma ktoś z Was kontakt do swojego managera? Bo widzę, że chyba tylko tą drogę będzie można się do nich dostać. RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 13-01-2018 19:06 Mi odpisują najpóźniej na drugi dzień, jak kontaktuję się przez panel. Zarejestruj się z refa i poproś kogoś, żeby napisał o Twoją akceptację. Jak chcesz z mojego to napisz PW. RE: eBroker - Program Partnerski - polskitrader - 14-01-2018 15:42 Niestety ale nie rejestruję się z refów, gdyż nie pracuję na innych. Podejrzewam, że z takiego refa osoba ta nie musiałaby w ogóle pracować, zarabiając soczystą prowizję za polecenie mnie ![]() RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 14-01-2018 16:12 Ale cebula, nie pracuję na innych, ale napiszcie do swojego managera, żeby mnie przyjęli ![]() Zmartwie Cie, pracujesz na innych. Musiałbyś chyba własny produkt sprzedawać, bo jak podpinasz się pod jakiś program to ten program kosi prowizję za Ciebie. Taka sama sytuacja jest z refem, ktoś umożliwia Ci zarabianie(poprzez skontaktowanie się i załatwienie Ci dostępu), a dzięki temu ma za Ciebie prowizje z której Ty nic nie tracisz. Straszny hipokryta z Ciebie. RE: eBroker - Program Partnerski - rachman - 14-01-2018 22:02 Mi tam odpisują nawet jak piszę z adresów mail których nie znają bo nie zawsze chce mi się logować. RE: eBroker - Program Partnerski - polskitrader - 14-01-2018 23:02 (14-01-2018 16:12)Xanter98 napisał(a): Ale cebula, nie pracuję na innych, ale napiszcie do swojego managera, żeby mnie przyjęli Chłopie przecież to ja wiem na jakiej zasadzie działa prowizja. W dodatku gdzie napisałem, żeby ktoś napisał w moim imieniu do managera? Prosiłem tylko o namiar na niego. Cebulą jest oferowanie refa, bo każdy chce iść na łatwiznę i jeszcze na innych zarobić ![]() Myślisz, że ja się zarejestruje z refa, a ktoś będzie cebulował i zarabiał na mojej prowizji jakieś 2-3 tys na miesiąc nie robiąc nic? Spytaj serwisu ceneo, pepper albo chwilowo czy zarejestrują się z czyjegoś refa, no proszę Cię nie są na tyle głupi by jakiejś cwanej cebuli dać zarobić, oni inwestują a on nic nie będzie robił tylko trzepał hajs za refa RE: eBroker - Program Partnerski - Xanter98 - 14-01-2018 23:16 Skoro prosisz o pomoc to czemu nie masz dać komuś zarobić? Nic na tym nie tracisz. Cieszę się, że tak dużo zarabiasz, szkoda, że się zarejestrować w programie nie potrafisz albo skontaktować się z siecią. Taki wielki gracz jak ceneo nie powinien mieć z tym problemu. Może zatrudnij kuriera, który się przejdzie do ich siedziby i załatwi to za Ciebie. Znalazł się typ co myśli, że jest wyżej od innych, ah te cebule wszystkie co refy rozdają... Nie lubie takich zachowań, prosisz o pomoc, a sam od siebie nie potrafisz nic zaoferować, bo nie dasz nikomu zarobić. Nie sądze, że Ci ktoś teraz pomoże. |