Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] (/Temat-Kilka-informacji-o-grudniowym-restocku-niepotwierdzone-80-pewnosci-411) |
RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Alexzus - 27-12-2009 19:59 To by było niesprawiedliwe... I oni też ludzie, na pewno połowa też chce iść na imprezę.. I kto o tej porze siedzi w robocie zamiast odpoczywać i czekać na nowy rok? Dajcie spokój. RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - banan100 - 27-12-2009 20:12 ktoś tam będzie pilnował interesu to może kliknąć parę razy albo tam zrobią imprezę i będą filmiki wrzucać RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - d4ri0s3k - 27-12-2009 20:41 Bardzo mozliwa opcja (: Sylwester w biurze lockerz + nagrane filmiki i w tym samym momencie restock. RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Alyn - 27-12-2009 20:43 (27-12-2009 19:59)Alexzus napisał(a): To by było niesprawiedliwe... Za taką kase jaką oni tam mają to pewnie mogłabyć siedzieć tam 3 sylwestry z rzędu RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Karpik - 27-12-2009 20:56 Heh, szkoda, że nie dadzą żadnego info, ponieważ zapewne według ich strefy czasowej będzie restock ;/ RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Alexzus - 27-12-2009 21:54 Jak o 20 dnia 31 grudnia nic się nie będzie jeszcze działo to możecie mieć pewność że restock będzie tak jak wasze przepowiednie mówią ;D ale ej ej.. Oni chyba zrobią przyzwoicie dla nas co? Nie żeby np u nich się zaczynały restocki np o 18 a u nas byłby już wtedy nowy rok.. A pewnie większość nawet amerykańców później idzie na imprezę więc na naszym restocku będą siedzieć :/.. No to super... Ja nie mogę siedzieć tak długo : (. A jakbyśmy nie zdążyli na restocku nr 1 to musielibyśmy.. I chce stać wtedy z szampanem Piccolo dla dzieci a nie odświeżać okno z moimi słuchawkami ;D I dużo ludu musiałoby restocki kontrolować a nie że ziom z kielichem koło klawiatury raz kliknie i rzucajcie się dzieciarnio, później się zrobi sprawdzenie -.- RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Bolt - 27-12-2009 22:11 Ja bym nie był wcale zdziwiony gdyby restock zrobili w sylwestra, bo dużo osób wyszłoby na imprę poza dom i lockerz nie miałoby takich "nawałnic" że tyle nagród się rozeszło a oni zrobiliby swoje bo restock był... RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - kaja91 - 27-12-2009 22:37 nieee tylko nie w sylwestra ;/ ale przeciez oni tez musza jakos przywitac ten nowy rok ;dd a nie siedzac w biurze i pracujac ;d noooo! dlatego bądzmy dobrej mysli ze jednak restock bd w bardziej przyzwoitej porze RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - Alexzus - 27-12-2009 22:53 (27-12-2009 22:37)kaja91 napisał(a): nieee tylko nie w sylwestra ;/ ale przeciez oni tez musza jakos przywitac ten nowy rok ;dd a nie siedzac w biurze i pracujac ;d Też tak mówiłam Więc nie tylko ja tak rozumuję ;d RE: Kilka informacji o grudniowym restocku [niepotwierdzone, 80% pewności] - freemen11 - 27-12-2009 22:55 Oni będą pracować? Zostawią 1 pachołka aby wcisną "enter" o 23:59 i nagrody będą rozdane Takie moje zdanie;p |