Kontakt z Ekipą Cashfile.org / Ogólnie o CashFile - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: CashFile (/Forum-CashFile-187) +---- Wątek: Kontakt z Ekipą Cashfile.org / Ogólnie o CashFile (/Temat-Kontakt-z-Ekipa-Cashfile-org-Ogolnie-o-CashFile-27740) |
RE: Kontakt z Ekipą Cashfile.org / Ogólnie o CashFile - dziend0bry - 23-01-2013 14:57 Wlasnie mam na easy offers. No nic, poczekam jeszcze, mam nadzieje, ze to nic powaznego. RE: Kontakt z Ekipą Cashfile.org / Ogólnie o CashFile - Icek - 28-02-2013 13:49 Dlaczego nie moge skopiowac ref linku z cashfile? Mam podswietlony na szaro ale za nic nie da sie go skopiowac ani zaznaczyc... Jak by byl nie aktywny RE: Kontakt z Ekipą Cashfile.org / Ogólnie o CashFile - daniel42na - 28-02-2013 21:43 Szkoda gadać, wypłata z połowy lutego jeszcze wisi nie wspominając o obecnej.. Szybka wypłata w 24h pozostała szybka tylko w nazwie, bo czekam na nią już 4 dzień. O oficjalnym koncie tutaj i forum ostatnio ktoś przypomniał sobie tydzień temu Widze, że bawicie się na całego szkoda, że sami.. Napisał bym do supportu ale trudno pisać z kimś kto jest wiecznie offline RE: Kontakt z Ekipą Cashfile.org / Ogólnie o CashFile - Gittech - 01-03-2013 14:47 Ja zleciłem wczoraj swoją pierwszą i chyba ostatnią wypłatę na CashFile.org - ponad $50. Czekam. Przeniosłem się dobę temu na FireCash i co? $15 w ciągu doby, gdzie tam miałem max $5. Gorąco polecam, więc FC bo jest o wiele lepszy od CF'a. Przeniosłem, również swój support z niszami na początek dla reffów. Pisać PW lub na [email protected]. Reflink macie w sygnaturce. RE: Kontakt z Ekipą Cashfile.org / Ogólnie o CashFile - dziend0bry - 01-03-2013 15:08 Moich dwoch znajomych zlecalo wyplaty (razem ze mna) 15 lutego, dostali wczoraj. Ja na swoje 100$ dalej czekam (tez z 15 lutego) nie wiem co sie dzieje. |